Dag 3 – Dubbel
15 juni, 2018
Det ekar strategi om Ryssland – Av Marcus Birro
15 juni, 2018

Ovanlig marknad med fint värde! – Monsieur

Fredag kl 20.45 – Spanien vs Portugal : SPEL Över 3,5 gula kort till 1,90

Detta blir nog den sista och det är definitivt den första gången någonsin jag väljer att rikta blickarna åt kortmarknaden på en fotbollsmatch. MEN – här kan jag bara inte låta bli.

Det iberiska derbyt mellan Spanien vs Portugal sparkar igång ikväll och blir VM:s första riktiga dundermatch. Som krydda till det redan stekheta mötet har ju Spanien som bekant sensationellt nog gjort rockader på tränarbänken endast något enstaka dygn före avspark. Absurt kan tyckas, men det principfasta spanska förbundet har sin ståndpunkt klar i det hela, och jag misstänker att det inte kommer påverka allt för mycket Spaniens chanser i detta VM. Fernando Hierro som kliver in har varit sportchef i landslaget under ett par år och har med andra ord varit väldigt nära organistationen under hela VM-kvalet. Dessutom har hans persona en status likt få andra storspelare i Spanien har efter mångåriga kaptensämbeten i både Real Madrid och Spanska landslaget.

Hur som helst, hetsigt lär det bli ikväll. Spelare som Diego Costa, Pepe, Ramos, Cristiano Ronaldo, Quaresma, Jordi Alba träder in på mattan ikväll. Inte guds barn för en domare direkt och spelare som får syna korten var och varannan match även under vanliga serielunksförhållanden. Nu en VM-premiär med väldigt mycket på spel, klart den aggressiva nivån och intensiteten lär ligga på max.

Senast dem möttes i ett stort mästerskap var 2012, då plockade domaren fram så mycket som 8 gula kort. Kan nog bli något liknande ikväll.

Över 3,5 utdelade kort till 1,90 – det måste bara testas ikväll.  

 

Oddset plockar jag hos Royrichie.com

Nya STORsatsande RoyRichie erbjuder oss och våra läsare 100% upp till 3000kronor i insättningsbonus. Stort utvud på casino men framför allt Odds och liveodds. Skapa konto via länken eller klicka på bilden.