Ikväll festar vi! – Av Marcus Birro
18 juni, 2018
Spelvärden under VM-torsdagen och en smygtitt in på midsommarafton – Monsieur
21 juni, 2018

Fyra straffsparkar dag sju; en Ronaldo frispark. – Jonas Sjöland

Alla Spel läggs på RoyRichie denna gång

https://www.royrichie.com

Då var skrällarna igång, otroligt att Tyskland skulle förlora mot México. Tysklands lag är gamla och mätta kändes det som, lite som jag varnade för, detta trots att det inte fyllts 30 ännu på många av stjärnorna, de har tur att de har en grupp med Sverige.

Lilla Island, ännu en gång skräller man med Lasse Lagerbäcks systemet, backa hem parkera bussen och kontra. Messi beklagade sig att Island inte spelade fotboll, nä Messi men det gjorde inte du heller. Du missade en straff och det är fan omöjligt att kunna missa en straff. Så skärp till dig.

Brasilien tappade poäng mot Schweiz, detta kommer absolut inte som någon överraskning, som vanligt är Brasilien överskattade och deras fotboll är inte speciellt modern, även om den är trevlig att titta på ibland.

Mitt spel brast för att tyskarna inte fick igång den berömda maskinen, men nu är man varnad och det finns mycket kvar att leverera. Belgien levererade och det är ju lite glädje i pengaburken.

Sverige gjorde premiär, halva Sverige stod stilla.  Granqvist gjorde 1–0 till Sverige på straff. Som jag skrev om Messi, man ska och kan inte missa en straff.

Ett Sverige som var fullständigt överlägset förutom de första 10 minuterna och sista 10 minuterna. Det som förvånar mig lite är att vi får lära oss på alla förbundets utbildningar att vi ska spela fotboll längst med marken, men vårt landslag slår i stort sett bara långt, lite dubbelmoral. Jag gläds givetvis med svensk fotboll, nu har ”Jannes gäng ” avgörandet i egna händer mot Tyskland och México.

Det var VM:s sämsta match än så länge. Sveriges hjälte är Andreas ”klumpfot” Granqvist, ledaren och störst när det gäller för alla. Inte för mig, för mig är han fortfarande en fruktansvärt dålig fotbollsspelare, jag får säkert hela Sverige mot mig nu, men jag kommer aldrig byta åsikt om att han är en hjälte, inte ens om det skulle bli så mot Tyskland, aldrig att jag viker från min åsikt. Så tagga ner i glädjen nu, vi kommer snart få veta hur mediokra vi är i vårt långbollande.

Det var ingen styrka att vinna denna match, att vi ska ha förhoppningar om att gå vidare kan vi helt glömma. Detta Sydkoreanska lag var otroligt dåligt, förmodligen ett av de sämsta lagen i VM, i alla fall i denna match. Jag ser enorm spelpotential att Sverige vann matchen, det kan bli bra odds förändringar då det blir viktiga matcher i gruppen. Jag brukar inte spela mot Sverige men det kommer jag absolut göra i kommande matcher med rätt odds.

Vi är inte där ännu, nu gäller det hitta spel fram till den dagen.

Jag hoppar helt dag sex som är idag ( tisdag ) och koncentrerar mig på morgondagen.

Dag sju pumpar jag på med ett spel med lite större odds än tidigare, alla favoritspel men med extrakrydda, Asien med minus mål. Jag spelar fyra singlar och sen läggs de även ihop till en trippel totalt fem spel inför dag sju

Spel läggs på RoyRichie

https://www.royrichie.com

Uruguay -Saudiarabien

Spel 1

Uruguay vinst Asian hcp -1

Odds 1,52 ggr pengarna

Jag kan inte se att Uruguay inte ska göra mer än ett mål i denna match, någon av Cavani och Suárez kommer göra mer än ett mål, förmodligen gör bägge mål i denna match. Tycker att Saudiarabiens beteende mot Ryssland är skrämmande. Det har varit Ramadan och enligt säkra källor så har de inte fått hoppa över denna högtid och faste period. Nu ska de straffas när de kommer hem för att de blev förnedrade mot Ryssland. Vilket jävla land. De lever på sina oljepengar, men snart är det slut och allting går på el då kan de sitta där i sin öken och försöka åstadkomma något. Det äcklar mig att man har den syn på människor som detta land har. Jag tror dessutom att matchen på förhand var uppgjord mellan de två diktaturländerna. Forza Uruguay dags att visa var skåpet ska stå

 Portugal – Marocko

Spel 2

Portugal 1: a

Odds 1,66 ggr pengarna

Portugal med Ronaldo, ska vinna denna match, även om Marocko behöver en vinst så ska det inte vara några problem. Att ena dagen få reda på att man fått två års villkorlig dom och en liten böteslapp, sen gå ut och prestera som han gjorde mot Spanien är så briljant. Att han går mållös från denna match är väl tveksamt, även om han skulle göra det så finns det bra spelare som kan prestera med hans hjälp. Oddset är mycket bra och taget.

 

Iran- Spanien

Spel 3

Spanien vinst Asien -1 mål

Odds 1,60 ggr pengarna

Spanien ska vinna matchen med minst 1 mål, gör man tre mål på Portugal och äger spelet, så lär man kunna göra tre mål på Iran på 90 minuter och jag kan knappt tänka mig att Iran kommer göra något mål. När nu Spanien dessutom måste vinna för att vara säker att vinna gruppen kommer det bli full fart framåt.

Spel 4

Dessa tre matcher ovan sätts i en trippel

Odds 4.03 ggr pengarna

 Jag kan inte se att dessa tre inte ska gå in och med tre singlar och en trippel blir det bra klirr i kassan dag sju. Straffspark och den ska vi ju alltid sätta.

Iran – Spanien

Spel 5

Spanien vinst Asien -2 mål

Odds 2,70 ggr pengarna.

Det är ett bjud läge att få 2,70 ggr pengarna, Spanien ska absolut kunna vinna även med mer än 2 mål så denna singel är också tagen, dock lite större chansning men med det oddset måste det synas.

 Övrigt:

Sebastian Larsson har skrivit på för AIK, vilka bortkastade pengar. Sebastian Larsson håller inte allsvensk klass längre, han är en fördetting som bara kostar pengar, de kommer aldrig få ut något av detta, att man inte satsar på yngre spelare när man värvar är fan pinsamt.

Denna värvning liknar Kim Källströms hemkomst som också var en riktig skitvärvning, men Kim hade i alla fall mage att själv erkänna att han var slut och bröt kontraktet.

Sebastian för en överkryssad boll av mig idag, helt borta i matchen och meningslös att använda på planen, rörde han bollen mer än tre gånger om man bortser från hörnor!

Erik Johansson är på gång till Djurgården, ett stort grattis till Djurgården. Sveriges bästa mittback kommer hem till Sverige och till Stockholm. Då kan de kasta avdankade Jonas Olsson på tippen, vilken värvning, synd att det blev just Djurgården. Erik Vill inte spela i landslaget, det hade varit ett sådant lyft att ha med denna fantastiska mittback.

Nu plockar vi hem degen dag sju och sen går vi mot nya mål.