Spelvärden under VM-torsdagen och en smygtitt in på midsommarafton – Monsieur
21 juni, 2018
Ge oss en midsommar att minnas. – Av Marcus Birro
21 juni, 2018

Två grässpel från Queens och Halle – Monsieur

3/4 speltips hittade hem som vinst senast och vi fortsätter hålla ett starkt öga på grästennisens förturneringar inför Wimbledon, trots att det är ett stekhett Fotbolls-VM som pågår vid sidan om. 

Torsdag 14.30 ATP Queens:  Nick Kyrgios vs Kyle Edmund. SPEL Edmund 2,45

Kyrgios såg inte särskilt motiverad ut mot Andy Murray och han verkade dessutom ha problem med jaa.. i stort sett hela kroppen av hans kroppspråk att döma. Nu får han återigen möta en hemmaspelare där publiken komma hålla hårt på sin hemmason, och i sådana lägen tycks Kyrgios sällan hitta motivationen.

Edmund som dessutom är en av tourens absolut mest hårt arbetande och noggranna spelare kommer inte skänka Nick Kyrgios ett skvatt, och i sådana lägen tycks Kyrgios också ofta ledsna ganska så fort. Kyrgios är såklart en betydligt bättre och större spelare än Edmund, inte minst på gräs, men med dem här förutsättningarna och den här matchupen, jag tycker 2,45 är högt på Edmund att vinna.

Ska sägas att Edmund absolut inte är oduglig på gräs, så han skulle en bra dag kunna vinna det här på ren skicklighet om Kyrgios svajjat lite i nivå. Nu däremot, väger jag dessutom in det faktum att jag tvivlar på om Kyrgios orkar motivera sig till 100%. Edmund till 2,45 – nog är det högt. 

***

Torsdag 17.30 ATP Halle : Andreas Seppi vs Florian Mayer. SPEL Seppi 2,05  

Kan inte alls köpa det här favoritskapet som marknaden lagt på Mayer. Imponerande seger i första rundan mot Gasquet förvisso, men det var en tämligen slutkörd Gasquet som Mayer ställdes mot. Var knappt styrfart på Gasquets svingar. Seppi såg riktigt bra ut av det jag såg mot Berretini och han är i grunden en kompetentare spelare än Mayer, även på gräs.

***

Nya STORsatsande RoyRichie erbjuder oss och våra läsare 100% upp till 3000kronor i insättningsbonus. Stort utvud på casino men framför allt Odds och liveodds. Skapa konto via länken eller klicka på bilden.