Janne och Granens försvarsblock håller nere siffrorna? Och Mexiko, Högt pris! – Monsieur
22 juni, 2018
Två av världens bästa grässpelare gör upp i Queens. – Monsieur
23 juni, 2018

Brasilien bra midsommarspel ! – Jonas Sjöland

Allt spelas idag på 10bet

https://www.10bet.com/sports/football/world-cup-2018/

Då firar vi slutet på sommaren, midsommar är här, vi har haft kanonväder fram till denna dag givetvis kommer vi nu inse att sommaren är slut. Jag skulle själv tänka mig jobba på SMHI. Världens enklaste jobb, aldrig ett rätt och man garderar verkligen sig.

Det är som att vara spelare, vi får dock inte ha fel då får vi ingen lön, fördelen är att vi kan få bättre månadslön om vi bara gör rätt.

Dag nio och nu börjar det utkristallisera sig hur det kommer se ut i VM. Danmark är en flopp det visade de igår mot Australien, ännu ett missat spel, favoriter man spelar på visar inte det som behövs för att vinna matcher.

Frankrike vann dock, men det var ju igen övertygande seger, fortfarande en massa divor som springer runt och har för bra betalt, de gör helt enkelt inte jobbet. Det blev lite pengar in i säcken men det är just nu inget bra VM spelmässigt, det som gäller nu är att bortse från rent matchspel och hitta de andra alternativen som finns att spela på. Med undantag Sveriges matcher förstås.

Det blir bara två spel midsommar, sen livespel under matcherna.  Jag fokuserar på den största favoriten i dagen spel.

Brasilien – Costa Rica

Spel 1

3 vägs hcp Brasilien – 2 och seger

Odds 2,90 ggr pengarna

Spel 2

Brasilien att vinna och hålla nollan

Odds 1,68 ggr pengarna

Brasilien:

Börjar midsommarfotbollen med de stora favoriterna Brasilien, ett lag som spelar en teknisk fotboll med kortpassningsspel.

Tyvärr så fruktansvärt ineffektivt och ibland så jäkla tråkigt att man ser hellre en repris av

”våra värsta år med smal bild på tv: n”.

Första matchen var ingen höjdare och det blev också ett kryss mot Schweiz, detta överskattade lag ska nu visa hela världen att de är bättre en fotboll i sidled och passningar på två meter. Ska de klara av att göra tre mål? Ja om någon ska kunna luckra upp den parkerade bussen så är det givetvis Brasilien, dessutom behöver de vinna för inte vill man eventuellt möta Tyskland i en åttondel! Det har blivit klart sämre fotboll i omgång två, Brasilien spelade inte bra i omgång ett så de behöver verkligen visa att de kan nu. Börjar de inte producera kan det bli så illa att de inte ens spelar en åttondel.

Costa Rica :

Det är ett ok lag som inte var helt borta mot Serbien, spelar en teknisk fotboll och borde fått utdelning i den matchen, nu ska de vara chanslösa, i alla fall enligt alla experter. De måste framåt och det kommer bli på kontringar, kan vara farligt ett par gånger men det ska ju absolut inte räcka till. Om det inte blir som för det franska laget, Brasilien ställer ut skorna och tror att det ska gå av sig själv, då kan Costa Rica straffa dem.

Övrigt:

Argentinas Messi tyckte inte Island spelade fotboll! Igår blev de fullständigt krossade av Kroatien, ett riktigt bra Kroatien som med det spelet och det jobb de gör tillsammans kan gå riktigt långt, ja kanske hela vägen. Island kan nu bli Argentinas fall och det hade varit otroligt trevligt eftersom de inte spelar fotboll, detta enligt en överbetald Messi som bara lyckas i sitt klubblag.

Se upp för Schweiz ikväll mot Serbien, de är inte dåliga och de kan mycket väl vinna till 2,90 ggr pengarna, Serbien är favorit i match och de är bra, men alplandet är inte dåliga och de kan mycket väl vinna med sin otroliga disciplin, fotbollen är inte rolig, men vill man ha roligt om man spelar VM, vinna är det som gäller inget annat. En fast situation, då är det livsfarligt, Serbien se upp.

Island som inte spelar fotboll, möter ett tekniskt Nigeria, ett Nigeria som inte är bra som lag, Kan Island kontra eller få en bra fast situation i bra läge, kanske ett inkast, då kan det mycket väl bli en seger, då är det kris i Argentina. Skulle räcka med kryss i sista matchen för Island, vilket de kan klara om de bara vinner idag.

Imorgon går ”Jannes” landslag in i omgång 2, mot ett argt Tyskland, en tiger som inte fått mat sen VM började mot ett Sverige som ska ligga lågt och försvara sig, sen kontra in poängen, precis som Island mot Argentina.

Är det verkligen någon som tror vi ska kunna stå emot denna maskin, den hackade rejält i första matchen, men nu möter de ett av VM:s absolut sämsta lag med kanske en av de klumpigaste försvarare vi någonsin har haft i landslaget, dock en hjälte för alla fans.

 Ett anfall som är kallare än hela Alaska, den kallaste vintern någonsin. Ett mittfält med AIK:s nya mittfältsdirigent, långsammare än en oljetanker som ska vända på öppet hav, men som tar alla hörnor så då blir han viktig för laget.

De kan endast räddas av att de kanske har en av de bästa målvakterna i VM eller domarens nya VAR system.  Spelen på denna match är just nu otroliga.

Tyskland seger ger 1,51 ggr pengarna

Tyskland – 1 mål ger hela 2,50 ggr pengarna

Tyskland vinna och hålla nollan ger hela 2,50 ggr pengarna

Alla dessa är bra spelalternativ, men vi ser först hur dagens matcher har gått innan vi ger oss in i morgondagens rek.

Önskar er en underbar speldag och givetvis en härlig midsommar