Janne och Granens försvarsblock håller nere siffrorna? Och Mexiko, Högt pris! – Monsieur
22 juni, 2018
Tyskland står vid randen till ett mörkt och stormigt hav. Nu kör vi! – Av Birro
23 juni, 2018

Två av världens bästa grässpelare gör upp i Queens. – Monsieur

Lördag kl 14.00 ATP London Queens – Semifinal

Nick Kyrgios 2.30 vs Marin Cilic 1,71: SPEL Nick Kyrgios till 2.30 

Skulle kunna vara en potentiell final i Wimbledon det här. Federer, och i viss mån kanske typ Djokovic har eventuellt något att säga om det, men att det är ett möte av absoluta yttersta världsklass det här, ja det kan vi lugnt konstatera.

Kyrgios är oerhört svår att bryta rent generellt men kanske framför allt på gräs. Verkar trivas, må bra och vara väldigt harmonisk här i London den här veckan. Bådar oerhört gott inför Wimbledon. Se upp!

Cilic, han är såklart också en stor titelkandidat till Wimbledon. Ruskigt kompetent spelare på gräs men som har sin svaghet i returspelet. Att då möta en Nick Kyrgios som besitter en av tourens vassaste servar, ja.. det blir inte lätt att hitta breaks där inte.

Jag ser framför mig en oerhört tight match med ytterst få breaks, om ens något. Mest troligt blir det en ren och skär tiebreak-historia av det här och med andra ord ruskigt små marginaler.

Nick Kyrgios har större variation i sitt spel, den vassare serven och den något högre högstanivån. Marin Cilic, ja han har å sin sida en tryggare och mer konsekvent stabilitet och nivå i sitt spel.

Som sagt, väldigt svårt att sia vem som går segrande här. Känns 50/50 så det bara dånar om det. Att då marknaden ger Cilic ett sådär stort favoritskap som 1,71 – det köper jag inte alls. Jag finner klart spelvärde i Kyrgios och spelar därför Nick Kyrgios att vinna till 2.30.

***

Nya STORsatsande RoyRichie erbjuder oss och våra läsare 100% upp till 3000kronor i insättningsbonus. Stort utvud på casino men framför allt Odds och liveodds. Skapa konto via länken eller klicka på bilden.