Stora pengar på två säkra; måndag!- Jonas Sjöland
1 juli, 2018
Vi är Sverige. Vi drömmer den här drömmen tillsammans. – Av Birro
3 juli, 2018

Tisdag ; Nu tar vi dem , nu tar vi dem ! – Jonas Sjöland

Alla spel spelas på

https://www.bethard.com/

Överraskningarna haglar som en snöstorm uppe i Jämtländska Storlien, det kalla blir kallare och stornationerna faller som furor i vinden. Vad är det som händer i detta VM! Även en skeptisk person som undertecknad börjar tro att Sverige kan gå till en semifinal. Alla favoriter ryker match efter match, den ena skrällen avlöser den andra. Ikväll ska det väl ändå bli ett normalt resultat som jag tidigare har skrivit om, men det kommer säkert bli fortsatta överraskningar.

Igår gjorde ett otroligt disciplinerat Danmark ett Kroatien mänskliga. Kroatien gjorde sin sämsta match i detta VM och det oroar mig. När de behövde jobba som bäst tillsammans blev det inget.  Nu blev det avancemang vilket var bra för hela VM.

Detta var nog VM:s sämsta och tråkigaste match, i alla fall när det gäller så mycket som det gällde igår.

Spanien ägde boll, rullade runt och…….. ja just det rullade runt. Ryssland vidare det är sjukt och det är inte ens kul. Nu ska de väl ändå falla i kvartsfinalen mot Kroatien!

Dags att börja tro på Sverige inför tisdagens match, man kommer långt med att inte spela fotboll. Men vi ska glädjas med det Svenska laget,  det kan gå vägen nu när det på Sveriges halva inte finns några oslagbara lag kvar.

Tisdagens spel.

Sverige – Schweiz

Spel 1

1X

Odds 1,51 ggr pengarna

Spel 2

3 vägs hörnor handikapp

Oavgjort, Sverige -2

Odds 8,75 ggr pengarna

 Oavgjort, Sverige -1

Odds 7,25 ggr pengarna

 Oavgjort Sverige +1

Odds 7,25 ggr pengarna

Oavgjort, Sverige +2

Odds 7,00 ggr pengarna

 Spelen ser kanske konstiga ut men tror på en jämn match och även så i hörnor, oddsen otroligt bra, någon av dessa bör gå in, oavsett om man spelar en högre summa eller en lägre summa blir det vinst. Tycker inte skillnaden ska vara mer än max 2 mål åt något av hållen. Spelar själv en större summa på spel 2 och de olika alternativen.

 Det är en match där man redan innan start har börjat fokusera på straffar i alla fal har svensk media gjort det. Tycker man först spelar hela matchen och sen en eventuell förläggning, för att efter detta fokusera på straffar. I VM 94 fick vi straffar och vi gick vidare, i U21 vann vi på straffar och vi är starka med vår en för alla, alla för en. Vid ett straffsparksavgörande kommer jag inte ens vara orolig.

Colombia – England

Spel 1

Över 2,5 mål

Spel 2

3 vägs hörnor handikapp

England – 1 att vinna

Odds 1,90 ggr pengarna.

 Kommer bli en fartfylld match, England har spelat bra men också mött mediokert motstånd i gruppspelet, nu kommer ett mycket bra och trevligt spelande Colombia att stå på andra sidan. Ett Colombia som har farten, tekniken och en fantastisk spelförståelse i sina löpningar. Jag tror det kan bli en riktigt underhållande match som kommer svänga fram och åter, över 2,5 mål ska det absolut bli i denna match. Hörnor vinner England, med sitt längre spel kommer de få många fler chanser att vinna hörnstatistiken, dessutom är det ett anfallsvapen för England.

Nu går vi vidare till kvarten!