Wimbledon i skuggan av fotbolls-VM, tyvärr – Monsieur
6 juli, 2018
Maxspel på VM en oduglig fredag som denna. (1.60)
6 juli, 2018

Sverige Sverige Sverige!

Vad ska man säga?
Det hände 94 och är påväg att hända igen, eller nej. Detta VM vinner Sverige.
Jag börjar faktiskt tro det, Sverige är definitivt det laget på sin halva som imponerat mest.
En studsboll på Reus knä och en frispark från Kroos är det Sverige släppt in i detta VM.
Har Sverige släppt till en målchans mot Mexico eller Schweiz?
Det är inte Panama och Austarlien vi pratar om här utan Mexico (som slog Tyskland) och Schweiz som kryssade mot Brasilien så sent som någon vecka innan Sverige ENKELT STÄDADE AV BÅDA DESSA TVÅ. 

Vad är det världen inte fattar? Att Sverige har 2,80 gånger pengarna på att avancera mot England är absolut det sjukaste oddset som någonsin har släppts, Sverige förlorar inte mot England mina vänner.
England lever som dom alltid gjort på att media världen över och framförallt sin egna ruttna media bygger upp att detta är ett världslag, ett lag som ska ta VM-guld osv osv. Visst, spelare för spelare är dom bättre än Sverige men som ni alla vet har Sverige visat att det inte spelar någon större roll.
Sverige är ett bättre fotbollslag än England, punkt slut.

Jag var som bekant med den gode Monsieur och ett par till trevliga individer nere i Sankt Petersburg och bevittnade Sveriges match och jag kan intyga med Monsieur att det trycket innan matchen är något av det mäktigaste man upplevt. ”Oh Janne Janne” ekar fortfarande i hela min osmakliga kropp.
Ryssland annars då? Jo vi kan väl konstatera att det absolut är det äckligaste landet jag någonsin besökt i hela mitt liv.
Nej fyfan vilket deprimerande land.
Jag skulle trots detta åkt vidare till Samara och bevittnat Sveriges största match sen VM-semifinalen 94 mot Brasilien men tyvärr så har jag insjuknat i något som verkar vara en kombination av Zika-viruset, lunghinneinflammation, magkatarr och gulsot.
Så jag sitter här istället i min deprimerande soffa och inväntar kvällens matcher med så mycket olika tabletter framför mig att det skulle göra vilken narkoman som helst svartsjuk.

Nog om det, jag skrev tidigare att Sverige kommer slå ut England och därför måste vi alltså spela på det.

2,80 på att Sverige tar sig vidare klickar vi hem på härliga Bethard (som även har klart högst odds på Sverige som slutsegrare).
Klicka här för att ta er direkt till Bethard.