Idag kan bli en ny helig idrottslig plats. – Av Birro
7 juli, 2018
Som att se ett hjärta stanna i realtid. – Av Marcus Birro
9 juli, 2018

BONUSAR!

Då det i ett rasslande tempo konstant hela tiden dyker upp nya sidor med bonusar tänkte jag återigen gå igenom lite nya BRA/pålitiliga sidor som har en fullt duglig välkomstbonus.
Det är absolut värt att hålla på och skapa konto på alla möjliga sidor för att få tag i bonusar, visst man måste omsätta lite osv men för oss som spelar dagligen är det absolut värt.
Det är ren och skär idioti att inte spela med bonusar.

LSBET
Har en väldigt bra och enkel sida som dessutom finns tillgänglig på svenska. Har snabbt växt fram och är en av dom sidorna som är absolut mest generösa med att ge sina spelare bonusar. Då syftar jag på bonusar som är UTÖVER den första välkomstbonusen på 100% upp till 1000kr som alla nya spelare får ta del av.
Sätt in 1000kr och spela för 1000kr, sedan får du ytterligare 1000kr och ska därefter spela för 12 000kr för att ha omsatt klart denna bonus.
En väldigt underskattad sida och en väldigt bra bonus, ett måste helt enkelt!

Mansionbet
En brittisk sida skriven på Gibraltar som kommit fram för oss svenskar senaste tiden.
Även Mansionbet erbjuder oss en bra sida som finns på svenska, ett lika brett utbud som dom stora aktörerna och med bra kundservice och snabba utbetalningar så är Mansionbet ett måste. Givetvis ett klart plus att dom inte är skrivna på någon halvt oklar Ö mitt ute i Karibien (finns dock seriösa bolag där också). Vi erbjuds också en välkomstbonus på 100% upp till 1000kr, man ska tyvärr spela för hela 20 000kr för att ha omsatt klart bonusen vilket är lite i översta lagret men klart värt att skapa konto här ändå.

Mastersbet
För att vara ärliga här, Masterbet ger inte det seriösaste intrycket vid en första anblick.
Dock så har min mamma lärt mig att man inte ska döma en bok för sitt utseende, för ärligt talat? Vem hade i såna fall ens funderat på att prata med mig?
Det är ju dock inte mitt utseende vi ska prata om här utan om Mastersbet och deras bonusar.
Trots den fula layouten har dom ett bra utbud och är hjälpsamma i kundservicen, chatt dygnet runt, svarar snabbt på email osv.
100% bonus upp till 1000kr erbjuds också nya kunder.
Fullt duglig sida alltså med en godkänd bonus, testa!

Klicka på respektive namn för att ta er till den specifika sidan och skapa er ett konto!