Semifinaler i tennisens mest anrika turnering, Wimbledon 2018! – Monsieur
12 juli, 2018
VM är över. – Av Marcus Birro
16 juli, 2018

Två matcher kvar; Tre spel på två dagar. – Jonas Sjöland

Alla spel spelas på Bethard.com

www.bethard.com/

Då var det finaldags, en underbar final kan det bli, men det kan också bli en otroligt tråkig historia. hade så gärna sett Belgien i finalen eller Brasilien allra helst, grodätarna blev för starka och de är absolut värda en finalplats, de är förbannat bra. Frankrike visade mer än anfall i sin semifinal, de jobbade ihop, deras defensiv var mycket bra, divan slet hårt även han. Detta jätteland som mest är känd för att de vek ner sig för tyskarna under andra världskriget, mat som är så litet på tallriken att det inte ens är lönt att sätta ner gaffeln, otroligt bra viner, samt den gudomliga drycken champagne Nu får de spela det bästa som finns, det kan inte bli större än så.

Kroatien, detta underbara lilla land med fyra miljoner invånare spelar final, de var så grymma i semifinalen, de var utslagna, de reste sig, i första förlängningen såg de överkörda ut igen, de kommer ut i andra och är helt fantastiska detta lilla underbara land. Tre förläggningar och kroppen måste skrika av smärta, men de jobbade som de gjort från dag ett. Detta lilla land med sin goda öl, fina bakelser, underbara hav och alltid bra väder på min semester. Ett land som jag verkligen älskar som land. Nu får de spela det bästa som finns, det kan inte bli större än så.

Spel på finalen och tredje priset

Match om brons

Spel 1

Belgien – England

Spel 1: a

Odds 2,15 ggr pengarna

Spel 2

Belgien att göra första målet och vinna

Odds 2,55 ggr pengarna

Vem bryr sig egentligen om ett brons i VM, jag tror att alla som älskar fotboll bryr sig, sen om inte spelarna bryr sig det är en annan sak. Detta kan bli en fantastisk match med full fart framåt, vi mins alla Sveriges VM brons 94, vilken jävla match

England har överraskat, de ska inte ha spelat en semifinal, de är inte tillräckligt bra, de har gått den enkla vägen till semifinalen och möt de sämre lagen på den halvan som var absolut enklast, detta medans det varit final i nästan varje match på andra halvan. Ett England som inte är värda att få spela ens denna match, ett England som alltid tror de ska vinna allting, ett England som anser att de har den bästa ligan, vilket mår mig att må illa, ett England som är ett jävla skitland för övrigt. Här kommer de inte ha en chans.

Belgien, detta lilla land som bjudit oss på sådan fin underhållning under detta VM, spelat på halvan där de fått spela final varje gång de beträtt planen i slutspelet, de gjorde en bra match mot Frankrike men fransmännen visade disciplin som aldrig för, detta blev Belgiens fall. Nu kommer alla Tintin och Kapten Haddock vänner få sin seger. Med rätt lag och inget roterande bland spelarna, helst ta bort dålig Fellaini, så jävla klumpig med fötterna, så grym med huvudet. Han skulle passa perfekt i Islands lag. Då kommer Belgien krossa detta överreklamerade England.

FINAL

Spel 1

Frankrike – Kroatien.

Spel Asien handikapp +,0,25 Kroatien.

Odds 2,39 ggr pengarna.

Ja Frankrike är favoriter, de har dessutom gått vidare på den tuffa sidan, Kroatien har haft tre förläggningar, de har dessutom haft två straffläggningar för att gå vidare ur den lätta halvan. Men oj vad de kommer jobba, oj vad det kommer göra ont att möta dem i denna final. De har inte bara 23 spelare och ledare på arenan , de har fyra miljoner personer som kommer sparka varje boll, gå in  i varje närkamp, hoppa på varje boll, fyra miljoner som kommer dra i grodätarnas tröjor, och skrika sig hesa. Frankrike kommer som favoriter, precis som det ska vara, de har spelat otroligt bra , disciplinerat  och levt på fantastisk fart i omställningar, klart de är favoriter, detta jätteland med alla dessa duktiga fotbollsspelare. Detta är Davids kamp mot Goliat och det är Kroatien som är David.

Jag hoppas på ett grymt tempo efter 20–25 minuter, där då Kroatien till sist ska komma gå vinnande ur striden, Jag är givetvis inte säker att det blir så men mitt hjärta vill att det blir så i denna final. Brukar bara njuta av fotbollen, men i detta fall kommer jag plågas med alla de andra fyra miljoner från Kroatien. Det kommer bli som att följa mitt älskade Aston Villa i Championchip, varje match är en plåga.

Mitt spel är Asien och spelas med stor del hjärta och viss del förnuft.

Nu kör vi en härlig avlutning på detta underbara VM!