Bida din tid. – Av Marcus Birro
28 juli, 2018
Revanchen för den röda klubben i norra London
1 augusti, 2018

Första säsongspelet av många

Skönt att vara tillbaka och det känns extra roligt att Oddsbaren kommer satsa stort inför kommande säsong, kommer bli väldigt mycket mer frekvent analyserande och spelande från min sida. Kommer innan serierna nu startar skriva en hel del inlägg om vad som är min personliga favorit ¨säsongspelen¨. Vi sätter igång direkt.

Det är med en kopp av det varmaste kaffet jag druckit på mycket länge som jag ser följande nyförvärv in till mittenlaget West Ham:

Felippe Andersson från Lazio 

Jack Wilshere från Arsenal

Andriy Yarmolenko från Dortmund

Lukas Fabianski från Swansea City 

Issa Diop från Toulouse 

Fabian Balbuena från Corinthians 

Och ungefär nu är allt mitt kaffe över hela skärmen. Dom fyra spelarna högst upp i listan skulle kunna ha signat för betydligt större klubbar än West Ham. Det fönster som West Ham står för är helt makalöst, svårt o se något lag gjort ett bättre fönster i ligan denna sommar.

 

Men det slutar inte här utan, hör o häpna vem som tränar laget i år. Manuell Pellegrini, 64 kommer senast från Kina efter att ha ¨cashat-in¨ i Hebei China Fortune. Det är såklart ingen klubbadress att hänga upp i granen men klubbar som Manchester City, Malaga, Real Madrid och Villareal slår något högre.

 

Förra året började West Ham uruselt med om jag minns rätt 1 seger på dom första 15 matcherna. Laget slutade förra året på en blygsam 13:e plats, kan inte tänka mig att laget inleder serien som förra året. Värvningen av Arnautovic under vintern blev tungan på vågen och laget hade en riktigt fin vår. Nu till spelet som blir mitt första för denna säsong:

West Ham United FC slutar på övre halvan 

Oddset 2.25 finns att hugga på hos Bet365