Första säsongspelet av många
1 augusti, 2018
Bridgestone Invitational – Synar Stenssons from
2 augusti, 2018

Revanchen för den röda klubben i norra London

Tänker att när jag är på gång smäller jag iväg det andra spelet för dagen och säsongen. vi stanna i London men tittar uppåt en bit i tabellen.

Spelet jag spelat på är Arsenal topp 4 till oddset 3.00 ligger hos Bet365, Nordicbet, Unibet och alla andra jag kollat på.

Manchester City är given bland dom fyra lagen givetvis och tror mig att se Liverpool där uppe också därför lägger jag inget större tid vid dom i detta inlägg. Utan vi börjar med Manchester United. Där sitter Mourinho som favorittippad att få sparken först och kanske blir det en omtumlande höst för United. Förra året var det många matcher där man inte klarade av att föra spelet och kryssen avlöste varandra trotts det nådde laget då en bra slutplacering i ligan. Finns mer att ta av? ja kanske men tror att laget kommer vara precis lika svaga som i början på förra säsongen och då är frågan om det kommer att räcka i år.

Tottenham- Har fantastiska höjder och är Kane i toppform hela säsongen är även dom med i toppen. Truppen är dock enligt mig den tunnaste av dom 6 klubbarna i toppen, det mesta handlar om att den startelvan ska hålla sig hel och leverera i ligan samt i champions. Tycker att Tottenham presterade på max förra året, troligtvis gör dom inte det igen.

Chelsea- Ja vad händer här? hade jag valt i detta nu kommer dom sist av dessa 6 lag. I stort sett inga intressanta namn in än så länge, skulle sedan Hazard, Courtois eller Willian lämna känns det som kaoset redan har början. Abramovich spenderar inte som han gjorde tidigare men Chelsea behöver visa att dom vill vara med att slåss och ett stort namn måste in för att det ska bli verklighet. Hazard hade ett svagt år och där kommer nog uppryckning men svårt att se vem som ska gör 20+ målen i Chelsea.

Arsenal- Ny tränare och jag känner att positiva vindar blåser i laget. Unai Emery har kommit in som tränaren och han har gjort det väldigt bra i tidigare klubbar, inte minst Sevilla. Tiden är PSG svår att utvärdera då allt handlar om att lyckas i Champions vilket han inte lyckades med. Om strikers saknas i Chelsea så finns det gått om dom i Arsenal. Aubameyang och Lacazette har båda många mål i sig, lägg där till ett väldigt kreativt mittfält med Özil, Mkhitayan och Ramsey. Deras trupp är något tunn på mitten men till skillnad från Tottenham spelar inte Arsenal Champions i år, vilket gör att ligan är det stora målet.

 

Ska man sammanfatta detta står det mellan 4 klubbar och 2 platser, där Arsenal står i 3 gånger pengarna. Det är ett spel som jag trott på länge under denna sommaren och med lite medvind från en dålig transfersommar i Chelsea, en tunn trupp i Tottenham samt en kaoshöst i United med många griniga spelar och kanske en sparkad tränare blir detta spel en fröjd att följa.

 

Lycka till!