Revanchen för den röda klubben i norra London
1 augusti, 2018
Djurgården fortsätter sin totala speldominans? (1.68)
2 augusti, 2018

Bridgestone Invitational – Synar Stenssons from

Inte ofta jag höjer rösten inom golfen, men denna sommar när temperaturerna är för höga för att vara utomhus har jag sett en hel del golf. Resultatet har varit bra på mitt spelande under denna tiden men då för mindre tv-pengar. Nu steppar vi upp och gör det på riktigt.

 

1:a 18håls rundan Fleetwood vs Stensson, Fleetwood vinnare till 1.75 hos Bet365

Fleetwood var med förra veckan och spelade Canadian Open, där slutade han 6:a och spelade väldigt fin golf hela helgen. Denna tävling spelade inte Stensson för att han brottas med en skada i sin armbåge. Han senaste turnering Stensson spelade var alltså för två veckor sedan i The Open, där han landade in på en blygsam 35:e plats (där kom Fleetwood 12:a). Ska dock sägas att The Open knappt är samma sport som banan dom går ut på ikväll svensk tid. Svårt att se hur en formstark Fleetwood inte ska slå en halvskadad och tyvärr formsvag Stensson. HÖG INSATS

Har även lite vinnare till denna turnering men blir för långdraget med en massa motiveringar.

Dustin Johnsson @ 7

McIlroy @ 10

Spieth @ 19

Fleetwood @ 26

Schauffele @ 34

Även dom finns på Bet365, de flesta hittar ni också på Betfair. 

Lycka till!