Djurgården fortsätter sin totala speldominans? (1.68)
2 augusti, 2018
Kalmar – Göteborg
4 augusti, 2018

Bridgestone Invitational – McIlroy fortsätter på den inslagna vägen

Igår blev en mycket lyckosam dag! Fyra slags skillnad till våran fördel när dom båda(Fleetwood och Stensson) gick i mål igår efter dom första 18 igår runt midnatt svensk tid. Vädret igår var helt vindstilla vilket gjorde att många golfare gick väldigt väldigt bra en av dom var McIlroy med sina 5 under par.

2:a 18hål  h2h McIlroy vs Matsuyama, McIlroy vinnare @1.61 hos Bet365

McIlroy är en personlig favorit som spelade fantastisk golf igår, men inte helt perfekt då han missade några ¨enkla¨ puttar. För att han ska kunna vinna detta behöver han göra bra rundor varje dag då vädret kommer pressa gränserna enormt mycket. I vanliga fall skulle jag inte spela på en spelare som är så långt ifrån sin motståndare rent spelmässigt. Matsuyama den älskvärda japanen landade in på 3 under igår och med gårdagens mått mätt helt okej insats, tror mig se att han säkert kan gå två under par idag men det ska inte räcka mot en segersugen McIlroy. HÖG INSATS

Om man vill ha ett chansspel så finns spelet ¨6boll¨ på Bet365 där ställs han mot jason Day, Tiger Woods, Brooks Koepka, Heideki Matsuyama och Marc Lieshman. där står McIlroy i 4,50. Här skulle jag väl rekommendera en ¨TV-peng¨

Lycka till!