Kalmar – Göteborg
4 augusti, 2018
Bridgestone Invitational – Sista dagen i Ohio
5 augusti, 2018

Bridgestone Invitational – Tre spel hittade för den tredje dagen

Vi fortsätter vår fina form med ännu en seger igår. Det var egentligen aldrig något snack, inte för att McIlroy var strålande utan för att japanen Matsuyama började med två boggeys på dom första två hålen. McIlroys närspel var inte alls bra men hans puttning och utslag gjorde jobbet. Åter igen kommer vi ha perfekta förhållanden i Ohio idag och det öppnar upp för min favorit McIlroy.

3:e rundan 2- bollar McIlroy – Tong Li, McIlroy att vinna @1.60 hos Bet365 

Tror McIlroys segervittring fortsätter, landar troligtvis in på en 3-4 under par även idag. På andra sidan har vi Hao Thong Li den unga(22år) spelaren som gjort det väldigt bra men nu dag 3 är det inte helt ovanligt att stressen att fortsätta spela bra gör sig påmind.

3:e rundan 2- bollar Fleetwood- Poulter, Fleetwood att vinna @1.80 hos Bet365 

Fleetwoods inspel dessa två dagar har varit magiska och där är han verkligen världsklass. Poulter som gick som tåget dag 1 fick nöja sig med helt normala 3 under par igår. Tror att Poulter blir dagens stora fall, grundar det på tidigare resultat och hur hans puttning varit.

3:e rundan 2- bollar List – John Rahm , Rahm att vinna @1.72 hos Bet365 

John Rahm, spelaren man bara går o väntar på ska plocka hem en stor tävling snart. Tror inte det blir denna helg men att han fortsätter spela fin golf vågar jag utlova. Rahm ställs idag mot Luke List som egentligen inte vunnit någonting av värde sedan han blev proffs 2007. Rutinen finns hos Luke så har kommer nog inget fall på grund av nerverna men tror mig vara säker på att Rahm drar det längsta strået idag.

 

Alla spelen bör spelas med samma insats för att ha största möjlighet att avsluta dagen på plus. Ska ni välja ett spel att spela hårt på skulle jag kört på McIlroy men om ni vill hitta det med mest värde landar jag i Fleetwood. Ska också tilläggas att alla spelen förloras vid ett lika resultat så det undviker vi.

 

Lycka till!