Cristal får en seg start (2.05)
7 augusti, 2018
Calcio Amore, känslan att komma hem. – Av Birro
9 augusti, 2018

PGA Championship – Vilka börjar bra

Skönt att torsdagen är här, i samband med stunden jag skriver detta får jag en bra känsla i kroppen. Man vet att helgen är runt hörnet men framför allt har man något vettigt att titta på igen. Vi hoppar igång direkt med ett par spel:

1st Round h2h Justin Rose –  Jordan Spieth, Spieth @2,17 hos pinnacle 

Jordan Spieth är inte i toppform men är aldrig oduglig. kommer säker komma topp 20. Men på den andra sidan Rose, där borde frågan lyda  ¨kommer han i mål?¨ Rose klev nämligen av förra veckan och det är aldrig ett gott tecken. så precis som förra veckan när vi spelade mot en skadad Stensson gör vi nu samma sak mot Rose. HÖG INSATS

h2h hela turneringen McIlroy – Rose, McIlroy  @1,90 hos Pinnacle  

Exakt samma argument men här känns det ännu bättre. MAX INSATS 

h2h hela turneringen Dustin Johnson – Rose, Johnson @1,59 hos Pinnacle  

Lite lågt odds men om hellre vill fungerar denna lika väl. Jag har spelat på alla 3 av dessa spel.

 

1:a rundan 3-bollar Fleetwood, Kodaria, Leishman. Fleetwood @2,15 hos Bet365

Kodaria ska inte ha något med detta att göra. Så få ett h2h odds på 2.15 mellan Fleetwood och Leishman är ett måste att hugga på. Fleetwood började bra förra veckan och jag förväntar mig samma start denna vecka. Han har god form och jag ser även värde i att lira honom som vinnare men vi kommer mer till det snart. Leishman o andra sidan blandar och ger, hörde kommentatorerna kalla honom ¨lirare¨. Det är verkligen vad han är och med det så blandar och ger man. TV-Peng

1:a rundan – Att sluta topp 20, Fleetwood @3 hos bet365

Som jag skrev tidigare börjar Fleetwood ofta bra, hoppas även att han gör så denna gång. Han har en god form och ett självförtroende som är på topp just nu.

 

Lycka till!