Calcio Amore, känslan att komma hem. – Av Birro
9 augusti, 2018
Concepcion drar ut på guldstriden @2.87
10 augusti, 2018

PGA Championship – Molinari slår Cantlay

Gårdagen blev blytung och slutade med minus i kassan för första gången på denna sidan när det kommer till golfen. Vi var bara ett slag ifrån att nå topp 20 med Fleetwood och då också få halv seger med Lieshman. Men nya tag idag då vi siktar in oss på en rutinerad herre.

 

2:a rundan h2h Molinari – Cantlay, Molinari @1.80 på bet365

Molinari började tungt igår med en dubbelboggey tidigt efter att ha hamnat i vattnet. Efter det kämpade han på och höll ihop spelet på ett imponerande sätt. Tycker mig se en väldigt sammanbiten och fokuserad Italienare på banan. Motståndaren i detta spel Cantlay gjorde förvisso en bra runda igår men de va lite ¨flytputtar¨från långt håll som gick i. Tar den ¨turen¨ slut idag för Cantlay och Molinari struntar i vattnet är detta spelet hemma. HÖG INSATS

 

2:a rundan, 3-bollar D.Johnson, Watson och Scott. D.Johnson att vinna @1.70 på bet365

Här grundar jag spelet först och främst på att Johnson är den bästa golfspelaren av dessa herrar. Visade igår att puttningen sitter i och är i stort sett felfri på greenen. Det andra argumentet för detta spel är att han slog båda dessa spelare igår. Scott började bra men föll sedan igenom, tveksamt hur bra Scott egentligen är. Watson har en väldigt hög högsta nivå, skulle han hitta den lever såklart spelet farligt men tycker mig se att formen inte riktigt finns där hos den gode Bubba.

 

Lycka till!