Concepcion drar ut på guldstriden @2.87
10 augusti, 2018
Är detta Benjamin Kimpiokas år?
13 augusti, 2018

PGA Championship – Två spel till sista dagen.

Dessvärre blev tiden för knapp igår för att hinna lägga upp spel här på bloggen. Tror mig ha hittat två favoriter som kommer göra jobbet och vinna mark i dagens tävling.

 

4:e Rundan Jordan Spieht – Jason Kokrak, Spieth att vinna @1,53 hot Betfair

Spieth spelade inge vidare förra veckan och jag var rädd att det skulle hålla i sig. Det har blandat och gett, tror mig se en runda där han går minus idag. Skulle det inte varit för den hemska trippelboggeyn igår så hade gårdagen varit bra för Spieth, för igår gjorde han fem birdies. Något som kan vara skönt att ha med sig in i en dag 4a.

Jason Kokrak, här ska jag lägga korten på bordet och säga att jag inte vet allt för mycket om spelaren. Han har inte fått allt för mycket tv-tid och det är av förklarliga själ, han är rankad 122a. Hans bästa plats är 33a på en major tidigare. Så om han går på par idag eller minus ett är han jättenöjd med sin insats. Klasskillnaden på dessa spelare kommer synas idag. MAX INSATS

 

4:e Rundan Justin Thomas – Shane Lowry, Thomas att vinna @1,53 hos Betfair

Thomas har spelat helt okej, men inte mer än så. Trotts detta har han bra chans på en fin placering i totalen. Detta spel har samma argument som det här över. 88a rankade Lowry har som bästa merit en 2a plats i en major för två år sedan. Men i PGA Championship har Lowry inte rosat marknaden. Där har han bästa placering som 46a. HÖG INSATS

 

Om man inte vill höja insatsen kan man kombinera dessa två barndomsvänner i ett spel.

 

Lycka till!