VIVA LA LIGA @1,95!
14 augusti, 2018
Wyndham Championship
16 augusti, 2018

Real Madrids första prövning under Lopetegui @1.97.

Real Madrid har ju som ingen missat vunnit Champions League 4 av de senaste 5 åren varav de 3 senaste i rad.

Nu startar en ny era, utan Zidane, utan Cristiano och utan någon ny galactico.

Försäsongen har visat glimtar av det Real är kapabla av men absolut inget glimrande. Vinicius jr ska prövas, Bale ska leverera, Benzema ska börja göra mål och någon ska ersätta Cristiano och hans 40+ mål per säsong.

Lopetegui har haft en ganska skakig start vilket mörkas en del i media men kicken från spanska landslaget är inte direkt början någon ville ha. Vare sig Real eller Lopetegui.

Atletico Madrid då? De har rustat upp fint i Rodri och Lemar bland annat. Man har också behållt kärnan och strukturen. Simenoe har med andra ord fått arbeta harmoniskt och med samma material.

Imorgon ställs Madrid antagonisterna i en Super Cups final. Hur mycket betyder det att vinna en Super Cups final? Inte så mycket kan man tycka, det som betyder något är om man kan spänna musklerna och bevisa att man redan är fit for fight denna säsong.

Det som brukar vara lättast att sätta i början är försvarspelet, det är mycket lättare att försvara ett anfall än att skapa något i ett anfall.

Real Madrid har Carvajal, Varane, Ramos och Marcelo med Casemiro som en klassiks ”6” medan Atletico har Juanfran, Godin, Gimenez och Felipe Luis. Inte mycket har alltså ändrats defensivt i senare år, lägg därtill Oblak och Curtois (kanske Navas som startar).

Jag tror på en match med mycket kamp, där spelet för det mesta kommer vara på mitten av plan samt mycket inlägg, där båda försvarar sig väl.

Det finns ett axplock av spel att spela och jag kommer att redovisa någora men mitt primära spel är Under 2,5 mål @1.97 på Betsafe.

Ser också värde i att lägga något typ av kortspel samt hörnspel. Twittra gärna om ni vill ta del av dessa @oddsbarenkevva

VAMOS