Real Madrids första prövning under Lopetegui @1.97.
14 augusti, 2018
ATP Masters Cincinnati åttondelsfinaler torsdag – Monsieur
16 augusti, 2018

Wyndham Championship

Det är mycket golf från min sida just nu och det går också som ni märker bra. Nu är det inte många stora tävlingar kvar men det stoppar oss inte från att hitta väldigt bra spel. Tror mig ha hittat två spel som är riktigt bra.

Sergio Garcia att sluta topp40 i Wyndham Championship @1,72 finns hos Betfair

Sergio Garcia har länge letat efter formen. Tyckte mig se att hans slag var bättre förra veckan, men ser man till resultatet i PGA Championship är det inte mycket att hänga i granen då han inte klarade CUTen. Men detta är inte en Major det är en mycket mindre tävling där exempelvis Stenson är med bland favoriterna att vinna. Ska inte fastna vid dom andra spelarna allt för länge men hade det varit detta startfält förra veckan hade Garcia klarat CUTen med flera slag. Så spelet grundar sig i en gryende form för Garcia men framförallt ett svagt startfällt.

Matchspel i turneringen Webb Simpson- Henrik Stenson, Simpson @1,70 hos Betfair

Lika tråkigt varje gång att spela mot Sveriges största hopp i en tävlingen, men Stensons runda förra veckan går inte att blunda för. Den är inte bra, tror hans skada fortfarande hämmar honom vilket syns i resultaten. Det enda som talar för Stenson är att han vann denna tävlingen förra året, men det är en klen tröst om man är ur form och har smärtor att spela mot. På andra sidan står Webb Simpson som gjorde ett fullt dugligt resultat i förra veckan och slutade på en 19e plats. Simpson står även som favorit att vinna denna tävling. HÖG INSATS

 

Lycka till!