Speltips kvartsfinal i Cincinnati: Wawrinka vs Federer. Räcker så. – Monsiuer
18 augusti, 2018
Definierande match för Hammers (2.05)
18 augusti, 2018

Ett rustat Inter åker till Sassarna för 3 enkla i premiären? Ja. – Monsieur

Serie A Söndag kl 20.30

Sassuolo vs Inter. SPEL Inter Asian -1 till 2,10  ( Pengarna tillbaka vid uddamålsseger för Inter) 

Har väl kanske tjatats tillräckligt om det nu men nej, lika bra att vi också upprepar det. Inter har gjort en ruggig transfersommar. På pappret definitivt den största utmanaren till Juventus om titeln. De Vrij  Vrjsaljko är rå klass. Keita Baldé har alltid varit lite av en favorit till mig och det förvånar mig att han inte flygit ännu mer i sin karriär ännu. Kanske gör han det i år? Politano från Sassarna kommer få sina chanser och göra sina mål. Och sist, men kanske det mest spännande; Lautaro Martinez. Lautaro Martinez. Lautaro Martinez. En gång till. Lautaro Martinez. Lägg det namnet på minnet. Han har precis alla verktyg till att bli en framtida SUPERSTJÄRNA. Googla hans mål mot Atletico i genrepet och ni ser själva vad vi har att vänta oss av denna gosse framöver.

Tränare Mister Spalletti har fått en säsong att implementera sina ideér och med dem nya tillskotten man fått i truppen känns Inter hetare än på mycket mycket länge. Med i Champions League är man i år också, och även om man fortfarande är långt ifrån dem allra bästa kan man mycket väl bli en dark horse i årets CL-turnering. 51 gånger pengarna som slutvinnare har jag redan klickat i med mindre insats. Att jämföra det med exempelvis Napolis 34 gånger pengarna känns det jättevärde på Inter.

Sassoulo? Inget lag jag följer slaviskt men noterar att man tappat sin viktige mittback Acerbi och sin store målskytt Politano (som gått till Inter) och med ny tränare på bänken i form av De Zerbi ska man nog inte ha allt för stora förväntningar på Sassoulo i inledningen av säsongen.

Inters värvningar var vi inne på tidigare. Glömde nästan den kanske allra mest prestigefyllda. Rajda Naingolan. Klasspelare så det bara dånar om det. Tyvärr inte spelklar till söndagen då han fortfarande rehabar sin lårskada. I övrigt ser Inter ut att kunna ställa upp med bästa tänkbara lag då både Brosovic och Perisic sägs starta trots kort semester sedan deras VM-äventyr. Lägg därtill en VM-petad och säkerligen vansinnigt hungrig Mauro Icardi som tack vare petningen från VM-truppen fått en hel sommar att försäsonga på. Nej ni,  det blir nog fanimej en rolig höst och vår för alla Intersympatisörer.

Vad talar emot spelet? Sassoulo har historiskt senaste åren haft otroligt lätt mot just Inter. 7 segrar på 8 senaste. Häpnadsväckande siffror. MEN, ett försvagat Sassoulo mot ett kraftigt förstärkt Inter med vind i seglet. Nog tror jag den trenden bryts här.

Raka segern på Inter betalar i skrivande stund 1,63 vilket jag också tycker är bra. Hade spelat det hela vägen ner till 1,50. Väljer dock främst Asian minus 1 här till 2,10 då jag tror Inter kan vinna rätt så komfortabelt. Det innebär att vi får pengarna tillbaka om Inter ”bara” vinner med uddamålet. 

**

Klicka på bilden för att ta dig direkt till Coolbets sida och ta del av deras grymma 100% bonus upp till 1000kr