CALCIO AMORE!
20 augusti, 2018
Aduriz visar vägen? 2.10!
20 augusti, 2018

Båda lagen gör mål till 1,71 på Selhurst Park. – Monsieur

Everton vann komfortabelt i helgen och West Ham vs Bournmouth blev precis så öppet som vi hoppades och över 2,5 mål fick vi in i hyfsat tidigt skede. Till måndagsvällen hoppas vi spinna vidare på det. 

Premier League Måndag kl 21.00

Crystal Palace vs Liverpool. SPEL Båda lagen gör mål till 1,71 

Att Liverpool kommer ösa på med mål den här säsongen är det nog ingen förmår att argumentera emot. Premiären mot West Ham bådade nästan otäckt gott för Liverpool-lägret och man är nog den absolut största utmanaren till City om titeln i år. Som vanligt Salah, Mané och Robban Firmino på topp likt ifjol men där man nu har kryddat och hottat upp mittfältet med Keita. Kan mycket väl komma att bli säsongens värvning när allt ska summeras i vår.

Ikväll åker Jurgen Klopps mannar till den högljudda Selhurst Park, en av få engelska arenor som fortfarande innehar ett rejält tryck i den högsta ligan. Palace öser alltid på framåt på hemmaplan och har ett riktigt bra och vasst offensivt spelarmaterial. Zaha är egentligen för bra för att spela där. Benteke har en skyhög högstanivå och bakom dem finns spelare som Andrew Townsend och nyvärvande Jordan Ayew. Gott om kvalité alltså.

11 av deras 12 senaste möten i Premier League har slutat i resultat där båda lagen har gjort mål. Sedan Crystal Palace gick upp till Premier League 2015 har man mötts på Selhurst Park 6 gånger. Samtliga av dessa har Palace och Liverpool nätat. Tycker mig inte se någonting som talar för att den trenden ska brytas idag.

Klopps lag prioritera alltid offensiven och får ibland betala dyrt för sitt högt stående lag. Palace har kontringsspelare att lyckas göra minst en balja ikväll. Liverpool å sin sida, ja dem har precis alla verktyg som behövs för att göra flertalet kassar.

Öppna spjäll, fartfylld intensitet och mycket målchanser förväntar jag mig. BÅDA LAGEN GÖR MÅL till 1,71 känns därför som ett givet spel på måndagskvällen.

 

***

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.