Benfica vidare med ena foten? 2,20
21 augusti, 2018
Championship – Villa vinner!
22 augusti, 2018

US Open-kval och Winston-Salem. – Monsieur

Mindre en en vecka kvar till årets sista majortävling; US Open. Den här veckan vilar toppspelarna medans spelarna under toppskicktet får ägna sig åt kval och de spelare som redan är inkvalade via ranking till US Open men inser att det inte har så mycket att hämta där spelar den så kallade Looserveckan. ATP 250-turnering som går av stapeln i Winston Salem.

Tycker mig hitta tre spel idag jag kliver in på. Vi börjar i US Open-kvalet i New York. För egen del en formsvag vecka bakom mig så gäller att höja nivån nu.

US OPEN QUALIFIER MEN TISDAG/ONSDAG:

Zdenek Kolar vs Nicolas Mahut. SPEL Nicolas Mahut till 1,55

Mahut är ju inte riktigt den spelare han en gång var men på den här nivån mot den här typen av motstånd ska han stå sig överlägsen. Kolars senaste hardcourtmatch var i mars månad. Dryga halvåret sen sist alltså. Hans senaste match han spelade var en 0-2  förlust på grus i Italien, i fredags. Några fåtal dygn senare ska han träda över Atlanten och jetlaggad spela mot en oerhört rutinerad herre i dem här sammanhangen. Mahut borde vara större favorit här. Spelvärde. 

**

Christian Harrison vs Ernest Gulbis. SPEL Ernest Gulbis till 1,64 

Lillebror Harrison mot den gamla top10-spelaren Ernest Gulbis som harvar runt lite över 100-strecket på rankingen men som faktiskt både tagit sig in i dem senaste Grand Slamsen och passerat ett par rundor. Växer av dem större evenemangen gör han sannerligen, den gode Gulbis. Lillebror Harrison borde inte räcka till spelstyrkemässigt här och till 1,64 klickar jag i Gulbis.   

**

ATP Winston Salem. Tisdag kväll/natt.

Taylor Fritz vs Filip Krajinovic. SPEL Krajinovic till 2,60 

Måste pröva Krajinovic här. Såg hela hans match mot Haase förra veckan och trots snöplig förlust var det med facit i hand ganska så bra att spela jämnt mot den formstarke Haase. En längre skadefrånvaro har hållit serben borta men jag tror han kommer börja hitta formen här ganska så snart igen. Gjorde ju som bekant en helt magisk höst med hans mått mätt förra året. Taylor Fritz är ingen spelare som skrämmer och har ofta svårt att hitta en jämnhet i sitt spel.

I grunden ser jag Krajinovic som den bättre spelaren och även om han har en bit kvar till formen anser jag nog att oddsen borde vara betydligt jämnare än såhär. Spelar Krajinovic att vinna till 2,60.  

***

Gör som Zlatan. Anslut dig till Bethard och få nu en insättningsbonus på 200% upp till 1000kr.