US Open-kval och Winston-Salem. – Monsieur
21 augusti, 2018
Calcio Amore – Jesper Hussfelt
22 augusti, 2018

Championship – Villa vinner!

Championship har satt igång och jag tycker mig se en starkare serien än på många år. Det kryddas med Stoke och West brom kommer ner med trupper som kanske aldrig borde åkt ut? Nu är dom här och resan tillbaka blir ingen lätt sådan. Denna serie är ju inte bara väldigt jämn den är ju också ofantligt lång, hela 46 omgångar spelas innan det blir play-off för fyra lag.

 

Aston Villa – Brentford, 1×2 Aston Villa @2,45 hos Bet365

Som många vet är ju Villa hemmastarka och är ännu obesegrade, man har varit väldigt bra i samtliga matcher man spelat. Villa kommer tillhöra toppen det är jag helt säker på. På andra sidan har vi Brentford, också obesegrade och precis som Villa starka på hemmaplan. Kodjia den ivorianska anfaller fick äntligen måla senast efter att ha bränt en del chanser i tidigare matcher. När en målskytt hittat nätet brukar det rinna på ett tag, förhoppningsvis även för Kodjia. Jag nämnde några likheter mellan lagen men den största skillnaden mellan lagen är åldern, Aston Villas trupp sitter inne på mycket mer rutin och erfarenhet, idag blir det avgörande. Gammal är alltid äldst

Ett annat alternativ till spel skulle kunna vara Asian 0.0 till 1,70 hos Bet365. Det vill säga att du får tillbaka pengarna du satsat vid ett lika resultat, då Brentford inte är något skräpgäng.