Il Calcio. En sekund från kaos. – Av Marcus Birro
23 augusti, 2018
Hammarby lever vidare (1.63)
24 augusti, 2018

The northern trust open – Älskar torsdagar

Många brukar prata om hur dom uppskattar fredagar när deras jobb slutar och dom har hela helgen framför sig. För en golfnörd som mig börjar helgen på torsdagar, inget snack om den saken. Vi står inför en period i golfen där det kommer slipas på former hos dom bästa och rankingpoäng ska jagas av dom lite sämre spelare. För mig är detta som inför ett VM-kval, vilka kommer med till FedEx slutspelet och vilka faller av. Har hittat två spel till helgen så här långt men Följ Bollplanket på Twitter så kommer även livespel och andra rekommendationer upp där numera.

Kisner att sluta topp 40 finns till @2,20 hos Betfair 

Kisner vann förra veckan efter väldigt fin spelad golf, tror inte att han har det i sig att göra det igen nu när startfältet är klart bättre igen. Med det sagt är form något jag vardera högt hos golfarna och det har Kisner hittat nu. Att han inte är favorit på att klara topp 40 känns konstigt efter att ha vunnit senast. Rutinen finns även hos Kevin som är 34 år och har spelat på denna nivån länge. 40e plats på FedEx rankingen gör att han är klar för slutspelet senare i höst så det enda som talar emot honom här är att han är nöjd efter förra veckan, knappast något jag tror.

 

Matchspel i turneringen Spieth – Fleetwood, Spieth @1,72 hos Betfair

Detta spel grundar jag mycket i en svikande formkurva hos Fleetwood, spelade tidigare i somras mycket på den långa engelsmannen men nu är han inte i samma form längre. På andra sidan ser vi Spieth som jag tycker har en stigande formkurva. Resultaten har inte visat det ännu men tror att det är dags nu. Han höjer sig när dom bästa är med vilket i stort sett alla är i denna turnering. Tror knappast jag behöver nämna hur hög Spieths högsta nivå är, så om båda skulle spela på sin topp är jag säker på att Spieth tar hem detta spel åt oss. HÖG INSATS

 

Lycka till! följ gärna med på det nystartade twitterkontot @Bollplanket för livespel och tankar.