Hammarby lever vidare (1.63)
24 augusti, 2018
Livsviktig match i omgång 3? (1,59)
24 augusti, 2018

Gamla Upsala SK sätter stopp för Lidingö

Hejsan!

 

Länge sedan man var i farten här och mycket av det beror ju såklart på grund av att innebandyn ligger på is än så länge. Detta stoppar oss inte från att kolla lite fotboll i dom lägre divisionerna. Till denna helg har jag hittat ett toppenspel!

Gamla Upsala SK – IFK Lidingö, GUSK 1x @1,83 hos BET365 spelstopp 16.00 lördag 

GUSK är ett grisigt lag som krigar till sig sina poäng, har tidigare år också varit bra på hemmaplan, detta år har det varit lite sämre poängskörd men det gör oss ingenting för vi vet att GUSK lirar på naturgräs, något man älskar i denna analys för det gör inte Lidingö. Dom spelar sina matcher på konstgräs och det gör att jag redan där höjer ett finger för att GUSK’s välväxta grabbar inte kommer bli utspelade, utan det kommer bli fler längre bollar och dueller. Där är GUSK som kommer vinna dessa dueller

 

Spaning nummer två i denna analys är att Lidingös toppspelare Mohammed Abdi Momin även kallad ”Amin” har lämnat Lidingö för Luxenburg och UN Käerjeng 97. Då tänker ni ¨hur bra kan en spelare vara?¨ jo det ska jag berätta. Amin har gjort 7 mål denna säsong men också 22 mål på 27 matcher i Lidingötröjan. Det är inte bara ett väldigt jobbigt tapp utan ett mentalt tapp för hela laget som hade hoppats att kriga i toppen om uppflyttning i höst.

 

Med dessa argument spelar jag en maximal insats på GUSK! spela inte mer än ni har råd med att förlora.