The northern trust open – Älskar torsdagar
23 augusti, 2018
Gamla Upsala SK sätter stopp för Lidingö
24 augusti, 2018

Hammarby lever vidare (1.63)

150824 Djurgårdens supportrar med Tifo före fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Djurgården och Hammarby den 24 augusti 2015 i Stockholm. Foto: Andreas L Eriksson / Bildbyrån / Cop 106

En allsvenskan säsong är lång, det kan nog supportrar av ett ledande lag tycka. Hammarby som har gjort en otroligt fin säsong med Bilborn vid rodret har guldet inom räckhåll. Den otroligt viktiga matchen mot AIK kan vara helt avgörande för guldchanserna. MEN man måste överleva tills dess.

I denna omgång möter man Dalkurd, ett bottenlag med en hel del trubbel både sportsligt och administrativt. Ett Dalkurd som blandar och ger. Dalkurd som kommer från en viktig seger mot Sirius som måste kämpa för varje poäng för att säkra ett nytt kontrakt.

Hammarby sitter ju självklart med hela pressen, men hittills har man visat sig trygga, de har visat att det faktiskt är en guldkandidat att inte bara räkna med utan också skrämmas av.

Hamad som i sina bra dagar är mil bättre än allsvenskan, Tankovic som är en riktig kugge om han bara har huvudet på plats samt resterande trupp som har visat sig ”gilla läget”.

Här ska bara Bajen vinna, hur snyggt eller fult det än ser ut så ska 3 pinnar hem till söder.

Jag spelar Hammarby till 1,63 på betsafe. Då jag misstänker att odds dyker ner till 1.40 eller liknande vid matchdag.