Maxbett i Milano. (1,86)
26 augusti, 2018
US Open drar igång idag måndag. Vi sneglar på vinnaroddsen. – Monsieur
27 augusti, 2018

Roma numret starkare ikväll mot Atalanta? – Monsieur

Serie A Måndag kl 20.30

AS Roma vs Atalanta. SPEL Roma rak hemmaseger till 1,70 

Förvånar mig lite att Roma betalar såpass högt odds ikvällen hemmamatch mot Atalanta. Ett Atalanta som satsar stenhårt på Europa League, hade sin senaste match i torsdags och ska nu på torsdag åka till Köpenhamn och spela returen.

Atalanta som överpresterat senaste två åren har nu tappat viktiga Caldara och Cristante och riskerar enligt min mening få sig en ganska jobbig säsong i år. Roma i sin tur har tack vare sin oerhört duktige sportchef Monchi plockat in flertalet intressanta värvningar för hyfsade låga summor. Pastore, Cristante, Kluivert (!) , Olsen och i mitt tycke en av världens bästa mittfältare (ja, faktiskt), Nzonzi.

Roma med vind i seglet efter Dzekoz sena vinstmål senast ska vara numret piggare, numret fräschare, numret starkare och framför allt numret bättre ikväll. Jag tror Roma kommer göra en mycket bra säsong nu när tränare Di Francsesco fått ett år på sig att implementera sina idéer och med den här truppen som man nu förfogar över ska man besegra lag som Atalanta på hemmaplan.

Rak hemmaseger på Roma ger 1,70 hos Coolbet. Den tar vi.

***

Klicka på bilden för att ta dig direkt till Coolbets sida och ta del av deras grymma 100% bonus upp till 1000kr