Tre matchspel under måndagen i New York, US Open. – Monsiuer
27 augusti, 2018
Benfica reder ut stormen. (1.70)
29 augusti, 2018

Bra inledning på årets US Open igår. Två spel idag är tagna. – Monsieur

Bra speldag igår får vi ändå till slut summera det som även om Zverevs tapp från 2-0 ledning i set och break upp kändes onödig. I övrigt? Anderson hade ordentliga problem med Harrison och precis som vi var inne på tidigare under Vinnarodds-inlägget tror jag Anderson kommer få det tufft här den här veckan. Tror inte han håller sin seedning till kvarten, defintivt inte. Annars var gårdagens starka behållning Wawrinkas överkörning av Dimitrov. 3-0 i set och imponerande insats av Stanimal även om Dimitrov verkligen är plågsamt osäker för stunden.

Ikväll kliver Federer, Djokovic, Zverev och Cilic för att nämna några in i turneringen och det borde inte vara några större problem för någon. Cilic vs Copil skulle kunna bli lite intressant då dem spelade en väldigt jämn och underhållande match i Cinci häromveckan.

Tar idag bara två spel då utbudet idag kändes lurigt.

Marco Ceccinato vs Julian Bennetatue. SPEL Ceccinato till 1,59   


Julian gör sin sista turnering här där sedan pensionering väntar. Har spelat en match på 7 veckor där det blev förlust i raka set. Har svårt att se att Bennetaue lyckas hitta en sista kraftsamling här och ta sig förbi första rundan här i hans sista Grand Slam-turnering någonsin.  Ceccinato då? Stjärnskottet och succén från Franska Öppna i våras har inte allt för imponerande resutlat på hardcourt men börjar etablera sig rejält på den här touren.  Tror verkligen han är numret för stort för den gamle gubben Bennetaue som dessutom inte direkt lär gynnas av hettan i New York idag. Ceccinato att vinna till 1,59 anser jag vara minst 10 punkter för högt. 

Matthew Ebden vs Filip Krajinovic. SPEL Krajinovic till 1,76 

Då var det dags igen – att hitta värde på serben Krajinovic. I Cincinnati visade han prov på att han är på gång nu efter sitt tunga skadeuppehåll. Ebnden har inte spelat på flera veckor och förlorade då väldigt svagt mot den mindre skickliga spelaren Polansky. Krajinovic trivs på det här underlaget allra bäst medans Ebden inte gör det. Tror Krajinovics stabilitet i dem längre duellerna blir utslagsgivande här. Spelar Krajinovic till 1,76 att vinna. 

 

**

Klicka på bilden för att ta dig direkt till coolbets hemsida. Ta del av deras grymma 100% bonus upp till 1000kr!