All-in i andra halvlek på Red Bull arena? (2.25)
29 augusti, 2018
Högspel på torsdagen i New York. – Monsieur
30 augusti, 2018

US Open andrarundan onsdag – Monsieur

Onsdagsrundan har precis dragit igång nere i New York men dagens matcher jag hittat värde i drar igång 18.30 och framåt så hyfsat snabba ryck. Spännande utbud idag så idag slår vi på den stora trumman. 

US Open andrarundan Onsdag & natten mot torsdag:

Dom Thiem vs Steve Johnson. SPEL Thiem 1,57  

Johnson på hemmaplan mot en hardcourtstrulande Thiem? Jo, så kan man absolut se det. Jag  väljer dock att se den totala nivåskillnaden dem här spelarna emellan och att Thiem faktiskt såg riktigt bra ut i öppningsrundan. Lägger även till i analysen dem 35+ graderna som kommer vara i New York. Kan låta fånigt att väga in väderleken men här tror jag den blir minst lika utslagsgivande som klasskillnaden rent kvaltitétsmässigt. Thiem är nog bäst tränad på hela touren och kommer nöta på mot Johnsons backhandsida. Över 5 set ska det inte finnas en chans att Johnson klarar av att streta emot. Tycker 1,57 här är jättebra på Thiem.

**

Andy Murray vs Fernando Verdasco. SPEL Verdasco 2,40  

Ser man till inbördes möten är det ju inte direkt så att man slänger sig över Verdascos odds här. Men, ett stort MEN, Murray är en HELT annan spelare numera än den han var mellan åren 2008-2017. Har sipprat ut rykten om att han bland annat rehabiliterar sin skadade höft 7 timmar efter varje match nu för tiden, det låter inte riktigt optimalt. Utöver det ser han ju inte direkt bra ut när han väl är på matchcourten. Strular med i stort sett alla bitar i spelet.

Hur som helst, Verdasco räds inte dem längre duellerna och kommer få ännu bättre betalt av sin offensiv i denna hetta som råder. 2,40 med dagens nivå och förutsättningar dem här herrarna håller tycker jag är för högt på Fernando Verdasco. 2,40 är klart värt en peng.

***

Jeremy Chardy vs Kevin Anderson. SPEL Chardy 3,90  

Som han returnerade förra rundan, den gode Chardy. Kevin då? Han fick en tuff femsetare mot Harrison och kan nog få det kämpigt även här. Tycker Chardy gjorde en riktigt bra insats mot Rublev långa stunder och 3,90 känns faktiskt väldigt högt här på Chardy, särskilt om han kan lyckas returnera lika bra idag som senast.

***

Norrie vs Lajovic. SPEL Norrie 1,78   

Dålig insats och skadeproblem på Lajovic senast medans Norrie krigar på. Norrie ska kunna nöta ner Lajovic över 5 set. Norrie till 1,78 är taget.

***

Juan Martin Del Potro vs Denis Kudla. SPEL Kudla +7,5 gem till 1,80 

Kudla till 2,10 senast satt som en smäck i 3 raka set och jag tror verkligen han ger oss avkastning även på detta spel ikväll. Del Potro är sällan en spelare som kör över sina motståndare och slösar inte gärna på mer energi än nödvändigt. Kudla är otroligt gedigen i sitt spel och har en bra serve och spelar i högt tempo. Just det höga tempot kommer Del Potro stundtals få problem med.  Kommer inte bli något break-kalas här. Vinner Del Potro i tre raka set till siffrorna 6-4 6-4 6-3? Tror faktiskt det blir jämnare än så, men dem siffrorna ger ändå oss en vinst.  +7,5 gem till 1,80 på amerikanaren Kudla är VÄRDE.

**

DUBBELODDS NEDANSTÅENDE VAL ODDS 2,05

Pella vs Paolo Lorenzi. SPEL Pella till 1,50 

Jättefint odds på Pella här. Båda två grusspecialister men Pella håller en väsentligt högre nivå på hardcourt. Tror Pella tar detta väldigt komfortabelt. Att Lorenzi ens tog sig vidare från förstarundan är ett smärre mirakel. Han är ungefär jämngammal med Titanic-båten. 

Denis Shapovalov vs Andreas Seppi. SPEL Shapovalov 1,39  

Har sagt det förr och fortsätter tjata, Denis Shapovalov kan bli en joker här i New York och ta sig en bra bit. Seppi ska inte kunna stå emot Shapos höga tempo och som sagt, han ser riktigt formstark ut, den gode Shapo.

Tar dessa i en dubbel till 2,05. 

Klicka på bilden för att ta dig direkt till coolbets hemsida. Ta del av deras grymma 100% bonus upp till 1000kr!