Tre spel från Premier League under lördagseftermiddagen – M
1 september, 2018
Formstark serieledare mot ett ännu formstarkare Häcken. – Monsiuer
1 september, 2018

Schwartzman underskattas i tredjerundan. – Monsieur

US OPEN tidigast kl 23.00 Lördag

Diego Schwartzmann vs Kei Nishikori. SPEL Schwartzman till 3,05 

Nog är väl det här oddset aningen högt satt på den inte allt för långe Diego Schwartzman? Nog för att Nishikori är ett betydligt mer etablerat namn och dessutom oerhört populär i den spel och kapitalstarka marknaden Asien så ska nog oddsfördelningen vara snäppet jämnare här.

Ungefär 1 meter lång är han, Schwartzman,  men spela tennis, det kan han, och han gör det ofta på en väldigt hög nivå. Sin dvärghet till trots har han bra tyngd i sina slag och förvånansvärt bra serve. Nådde Kvartsfinal här i US-Open ifjol och ser minst lika bra ut i år av det vi sett hittills under hardcourtsvängen den här månaden.

Nishikori då? En bra bit ifrån den nivå han höll förut även om han då och då blixtrar till.  Jag ser framför mig en tät och tight match med mycket breaks och väldigt högt tempo i spelet. Bäst träff på bollen för dagen vinner? Typ så. Ganska likartade spelstilar. Bör bli en riktigt underhållande och svängig match. Att Schwartzman ska vara såhär stor underdog håller jag inte riktigt med om. Jag tycker det helt klart är värde i Schwartzman till 3,05 att vinna.

***