Paolo Maldini tillbaka i klubben som aldrig glömmer. – Av Marcus Birro
31 augusti, 2018
Schwartzman underskattas i tredjerundan. – Monsieur
1 september, 2018

Tre spel från Premier League under lördagseftermiddagen – M

Premier League Lördag kl 16.00 :

Everton vs Huddersfield. SPEL Everton -1 asian till 1,87  

Everton är ännu obesegrade i ligan och har i år ett riktigt intressant lag. Huddersfield å sin sida, dem ser nästan ut att signa nedflyttningskontraktet lagom till jul. David Wagners defensivt drillade gäng överpresterade något oerhört förra säsongen men i år lär verkligheten komma ikapp dem. Everton har sett riktigt pigga ut och även om den key-spelare fortfarande står på frånvarolistan är det klasskillnad på startelvorna som kommer ställas ut här.

Fjolårsmötena slutade i två raka Evertonsegrar med 2-0 och idag ser jag framför mig ett Everton som kommer föra den här matchupen likt ifjol från start till mål och under 90 minuter borde man kunna skaffa sig minst en tvåmålsledning. Everton asian -1 (insats tillbaka vid Everton uddamålsseger) till 1,87 tycker jag är bra.

***

West Ham vs Wolverhampton. SPEL Över 2,5 mål till 1,90  

Senast West Ham spelade hemma rekade jag också överspelet till liknande odds som rättades som vinst med god marginal. Då var Bournmouth på besök, idag kommer Wolves. Ett väldigt offensivt viktat och balanserat lag i ett redan desperat läge att samla poäng.  Samma gäller även för West Ham. Det borde kanske bädda för en tight och tillknäppt och försiktig tillställning? Men nej, det tror jag verkligne inte kommer bli fallet. Anfallsinriktade tränare med väldigt mycket individuell offensiv kvalité i båda lagen kommer leda till mycket målchanser. Förvånar mig att vi får så här bra betalt på överlinan 2,5. Spelar över 2,5 mål till 1,90 hos Coolbet med insats över medel. 

***

Crystal Palace vs Southampton. SPEL Crystal Palace rak seger till 2,0 

Har varit inne på det tidigare och lär fortsätta tjata om det. Southampton går en ofantligt dyster säsong till mötes om man fortsätter envisas att behålla den usle Mark Hughes på tränarbänken. Fantasilöst och energifattigt är ungefär det ledord man kan använda sig av för att beskriva Southamptons spelmässiga tillstånd för stunden. Crystal Palace då? Hemma på Selhurst Park är man erkänt starka och ska vara flera nummer bättre än bortalaget här. Trots hemmaförlust senast mot Liverpool gjorde man en riktigt bra insats och kunde mycket väl fått med sig en seger därifrån.

Inga noterbara avbräck att rapportera om och sålänge spelare som bland annat Willy Zaha stannar hos Roy Hodgson och hans Crystal Palace kommer man fortsätta rada upp vinster hemma mot sånt här motstånd. Rak seger på Crystal Palace till 2,0 är taget.

***