Zico, Italien och bland det vackraste som hänt, VM 1982. – Av Birro
5 september, 2018
En gerillarörelse mot allting. – Krönika av Marcus Birro
7 september, 2018

BMW Championship – vi hittar tre stycken spel

Tjenixen!

Det blev plus i kassan förra helgen även om jag måste säga att jag inte hade helt rätt i analysen. Men det är som man brukar säga ¨plus är alltid plus¨.

Rahm – Scott, Rahm @1,90 

Rahm har lite oklar form och jag vet inte riktigt vart jag har honom men gör stabila placeringar gång på gång. På andra sidan har vi en Adam Scott som inte presterar som man förväntar sig och jag tror detta spelar letar sig hem sett över fyra dagar. Scott är också från Australien och har således ingen Ryder Cup att spela sig i form till heller. Helgens bästa!

 

Mickelson – Cantlay, Mickelson @2,05 

Mickelson har rutinen och har tidigare säsonger spelat bra på hösten. Tycker det ska vara klasskillnad mellan dessa och en favorit som Phil får min peng här.

Finau – Spieth, Spieth @1,86

finau spelar sällan bra i mina ögon och har inte heller speciellt bra resultatrad senaste veckorna. Det har o andra sidan inte heller Jordan Spieth, men hans nivå är för hög för att inte få ett riktigt bra utfall snart. Vann på honom förra helgen och ger honom förtroendet denna helg igen.

 

Vinnare

Koepka @15

McIlroy @17

Spieth @23

Fowler @26

 

Lycka till!