En gerillarörelse mot allting. – Krönika av Marcus Birro
7 september, 2018
Släpp det tramsiga valet och rikta fokus mot New York, US Open-final. – M
9 september, 2018

2 favoriter hittas i division 2

Hej!

 

I fortsatt väntan på innebandyn har vi två spel till helgen som jag anser ha bra spelvärde.

 

Valboo FF – IFK Lidingö, Lidingö rak seger @1,85 hos BET365

Två storvuxna lag medan det ena slåss om att haka på i toppen och varje seger kommer räknas. Valboo har tagit sina poäng mot dom småvuxna lagen men här kommer alltså ett större och bättre lag på besök. Bästa fotbollslaget vinner i slutändan. 2an på Lidingö spelas utan att blinka.

 

Sundbybergs IK – Karlbergs BK, Karlberg rak seger @1,66 hos BET365

Karlberg har likt Lidingö häng på toppen och även för dom blir varje poäng avgörande. Motivationen alltså på Karlbergs sida, även skicklighetsmässigt pekar allt på att Karlberg är det bättre laget. Sumpan tappade Ricardo i somras, som vi alla kan vara eniga om är va deras bästa spelare. Lite tråkigt odds kan gamblern tycka, jag säger helgens bästa bankränta. Här slänger jag in en större peng.

 

Kör så det ryker!