Att förlika sig med ständiga förluster, år efter år. – Av Marcus Birro
11 september, 2018
Mario Balotelli galen? Inte alls, han är friskare än de flesta av oss. – Marcus Birro
12 september, 2018

MFF slår ÖFK

Mitt i all golf tar vi ett uppehåll från det för en vecka och fokuserar på fotbollen, i detta fall den svenska fotbollen.

Östersund FK – Malmö FF, Rak seger på Malmö FF @2.30 på BET365

I Skånelaget ser mycket ljust ut igen, man har efter en tung vår hittat formen ordentligt. Segrarna radas upp i Allsvenskan och man går bra ute i Europa.  Antonsson har kommit igång o nu känns truppen bredare än i våras. Visst, Rosenberg kanske vilas på plastmattan dryga 100 mil från Malmö men Rieks och Antonsson har levererat senaste tiden och nu efter vila tror jag att dom kommer göra det igen. Laget har häng på europaplatserna igen och detta blir en måstematch.

I Östersund ser det klart mörkare ut, laget har börjat halka efter i serien och med det faktumet att Ghoddos faktiskt är borta nu känns det som att laget kommer fortsätta dala i serien. Formen är enligt mig mer än bara form, när lagets och troligtvis seriens bästa spelare försvinner syns det på spelet men i detta framförallt i resultatraden. Dom tre senaste matcherna har slutat med förlust och den fjärde är på väg.

Matchen spelas på lördag 18.00 så ingen stress men jag tror oddset kan dala en del här så inte fel att hugga direkt.

Lycka till!