Mario Balotelli galen? Inte alls, han är friskare än de flesta av oss. – Marcus Birro
12 september, 2018
Inter, i väntan på tåget. – Av Marcus Birro
14 september, 2018

AIK förlorar inte

Mer Fotboll från mig, Allsvenskan är en personlig favorit så varför inte fortsätta där? Åter igen spelas denna match i helgen men oddset är för högt för att avstå.

IFK Norrköping – AIK, AIK asian 0.0 @1,85 hos BET365

Aik har som alla vet en fantastisk svit utan att förlora, över ett helt år har gått i Allsvenskan utan att laget förlorat. I år har Aik raden 14-6-0 på sina 20 första matcher. Man leder såklart serien på detta men Hammarby har fortfarande häng på Solnalaget vilket betyder att Aik måste gå för 3 nya poäng. Oftast pratar man om försvarsspelet när det kommer till Aik men nu har man hittat målformen på många spelare, med Henok Goitom i spetsen.

 

Som hemmalag är Norrköping alltid bra men motsatt Aik har formen varit sviktande och målproduktionen svikande. man har på sina senaste fem matcher haft det tufft i alla fem matcher och med bara en seger mot Göteborg där laget lyckades vända i slutet av matchen. Annars kryssade man senast mot formsvaga Trelleborg vilket är ett stort misslyckande. Så formen är ett frågetecken för Norrköping medans den som jag nämnde tidigare väldigt bra i Aik.

Den som vågar kan ju spela rak seger på Aik men jag nöjer mig med Asian 0.0 vilket betyder att man får pengarna tillbaka om det blir lika.

Lycka till!