Wolves trummar på mot ett genomuselt Burnley. Helgens bästa? – Monsiuer
15 september, 2018
Lazio att få ordning på grejerna? 1.75
16 september, 2018

Hemmastarka Genoa mot bluffen Inzagihs Bologna. – M

Serie A söndag kl 15.00

Genoa vs Bologna. SPEL rak seger Genoa till 2,0 

Blir Filippo Inzagih första man i Serie A denna säsong att få hämta det bruna kuvertet och ta emot sparken? Känns ganska så nära till hands även om Bolognas spelarmaterial inte är något att bli alldeles för exalterad över.

Bologna kommer till den här tillställningen med 0 poäng på säsongens inledande matcher och man har den mindre smickrande statistiken att man ännu inte lyckats göra ETT ENDA MÅL. Såg senaste matchen mot Inter där man föll rättmätigt med 3-0 och nja, det känns verkligen som att Bologna går en dyster säsong till mötes, inte minst pga tappet av sin anfallsstjärna Verdi inför säsongen.

Genoa? 2 segrar på senaste tre och är ofta starka hemma. En av hela Serie A:s utropstecken såhär långt, Genoas nyköpta anfallare Piatek har verkligen gjort avtryck med sju mål på tre matcher och utöver honom finns mycket spännande spelare såsom en personlig favorit i Koamé och även hemkommande Criscito från Zenit. 

Av det man sett hittills av säsongen och sett till spelarmaterialet är den raka hemmasegern till dubbla pengen väl värt en investering. 2,0 på Genoa att vinna är taget. 

 

***