Premier League Lördag, två spel – Monsieur
15 september, 2018
Hemmastarka Genoa mot bluffen Inzagihs Bologna. – M
15 september, 2018

Wolves trummar på mot ett genomuselt Burnley. Helgens bästa? – Monsiuer

Premier League söndag kl 14.30

Wolverhampton vs Burnley. SPEL Wolves till 1,79

Detta bygge som agent Jorge Mendez (C.Ronaldos agent bl annat) har precis som det mesta som Jorge Mendez tar tag i blivit till succé. I Championsship tog man sig direkt upp till PL ifjol via en överlägsen spelstil och man har tagit med sig den filosifin upp till Premier League och av det man sett hittills råder det ingen tvekan om att Wolverhampton kommer klara kontraktet med väldigt god marginal med högkvalitativa spelare som Adama Traore, Joah Moutinho, Rui Patricio för att nämna några.

Den erkänt skicklige tränaren Santo har implementerat en frejdig offensiv och fullt ös där man inte räds någon vilket har lett till seger senast borta mot West Ham och innan dess ett kryss hemma mot Manchester City i en mycket sevärd och fartfylld tillställning där Wolves sannerligen hade kunnat kliva hem med alla tre pinnar i bagaget.

Burnley då? Inte riktigt lika muntert där. 1 poäng av 12 möjliga och den kom mot det vedervärdigt menlösa laget Southampton i premiäromgången. I övrigt torsk mot Watford, United och Fulham där Burnley faktiskt inte ens varit nära på att ta poäng i någon av dem.

Förra årets succélag Burnley kommer rättmätigt inte få sig en rolig säsong i år. Faktum är att man fick oförtjänt bra utdelning förra året och borde nog faktiskt inte ens nått top 10 förra året med en någorlunda normal utdelning sett till spelet.

Även om deras momentum stendött så kommer Burnley med Sean Dyche på tränarbänken alltid vara ett hårt jobbande lag men jag ser inte hur det ska räcka till här. Wolverhampton är flertalet nummer vassare i samtliga lagdelar, har positiva vindar i ryggen och spelar inför sin högljudda publik.

Rak hemmaseger till 1,79 synas utan tvekan.