Maskin vs konst. Skillnaden mellan nord och syd. – Av Birro
17 september, 2018
SSL- Äntligen är det dags!
17 september, 2018

Häcken kör över Trelleborg hemma på Bravida – Monsieur

Summerar en bra spelhelg med 4/4 spel från PL och Serie A rättade som vinst till snittodds 1,79.

Den här måndagen är tanken avsedd att fortsätta på det vinnande spåret med att snegla blickarna åt det inte allt för uppiggande mötet mellan Häcken vs Trelleborg.

Allsvenskan måndag kl 19.00

Häcken vs Trelleborg. SPEL Häcken -1,5 till 1,69 

Innan Häcken åkte till Friends Arena förra helgen och åkte på däng mot serieledarna AIK var Häcken allsvenskans klart formstarkaste lag med 5 raka segrar och 20-1 i målskillnad. Nu gjorde man en mindre bra insats AIK som sagt, men att möta ett serieledande AIK i fullständig medvind på naturgräs kontra att möta Trelleborg hemma på konstgräs är en väldigt stor differens i utmaning.

Trelleborg spelar Allsvenskans sämsta fotboll och bygger sitt spel på att vara så destruktiva det bara går vilket vid enstaka tillfällen utmynnar i poäng hemma på det tunga naturgräset på Vångavallen. På konstgräs har man det däremot av förklarliga skäl mycket tuffare att få utdelning då presspelet inte alls ter sig likadant på snabba konstgräsmattor, och särskilt inte mot snabbt och skickligt spelande lag som Häcken.

Trelleborg har 1 poäng på deras senaste sex bortamatcher där den ynka poängen kom mot det väldigt svaga Dalkurd.

Häcken vann det här mötet i våras på Vångavallen med 3-0  när Trelleborg fortfarande var inne i en fas där man faktiskt samlade en del poäng. Nu har spelet och poängsamlingen fallerat avsevärt och jag ser framför mig ett Häcken som verkligen studsar tillbaka från AIK-torsken och kliver in och kör över Trelleborg ikväll.

Stor, stor klasskillnad i spelare, spelsätt och på tränarbänken. Krävs minst 2målsseger för att vårt spel ska sitta här och jag tror det bör vara tryggt hemma i hamn redan efter dryga timmen.

Spelar Häcken -1,5 handikappmål till 1,69 hos Coolbet.