Häcken kör över Trelleborg hemma på Bravida – Monsieur
17 september, 2018
Ett tajt SPAL gör det jobbigt för Atalanta (1.80)
17 september, 2018

SSL- Äntligen är det dags!

Nu är vi här, vilka vinner? vilka åker ur? vilka skrällar?

 

När vi snackar vinnare är Storvreta den stora favoriten, men frågar ni mig är det Falun som vinner i år. Falun har ett fint lag och haft länge, nu har man också toppar med några bra namn inte minst Adam Colling. Killen kommer bli en superstar i innebandysverige, för honom personligen tror jag att Falun blir perfekt för värmlandsgrabben. Så vinnaren för mig är Falun men en vinnare till @2 som ändå inte är favoriter avstår vi från.

 

Ut åker Jönköping iaf vilka som gör dom sällskap är klart svårare att veta. Men anledningen till att Jönköping åker ut har att göra med att ekonomin inte håller och har där med sålt spelare som  David Östergren, Tobias Zälle och Oskar Malmgren. Samtidigt är spelare på in-listan obefintlig så dom kommer åka rakt ur med buller och brak.

 

Skrällen, vilka blir skrällen i år? Svårt att säga, men mina favoriter till att göra det bättre än många tror är Linköping och Kalmarsund. I Linköpings fall grundar jag det mest på att man gjorde en bra säsong förra året och har en bred trupp så jag tror att dom kan göra det igen. När det gäller Kalmarsund handlar egentligen allt om Kim Nilsson. En av världens bästa innebandyspelare som är sugen på landslaget, vilket kommer motivera honom till att vara på topp. Så om Kalmarsund ska skrälla behöver dom en Kim i toppform hela säsongen.

Nu till första omgången och första spelet.

Falun – Sirius, Över 11,5 mål i matchen @1,94 hos Svenskaspel

 

Falun har ett superoffensivt lag och brukar ösa in mål. Även Sirus gör en del mål, man har blandat och gett i sina senaste matcher på försäsongen men tror att dom kommer få det svårt att hålla tätt mot Falun. Målkalas direkt i premiären! kommer fler speltips senare så håll utkik. NU KÖR VI!