Ett tajt SPAL gör det jobbigt för Atalanta (1.80)
17 september, 2018
Underskattat (!) PSG åker till Anfield och Simeone kan Europa bättre än någon. – M
18 september, 2018

Champions är äntligen här

Spännande att se hur det går i årets upplaga av Champions League, vilka som vinner känns mer ovisst än på många år. Hur som helst är det långt kvar till finalen och vi börjar gräva där vi står istället i omgång ett.

Inter – Tottenham, asian 0.0 på Tottenham @2,06 hos BET365 Spelstopp: 18:55

Inter har börjat ligan som de haveri till klubb man är. Sammanfattar man förra säsongen är det snarare den inhemska ligans låga standard än deras egna insatser som gör att som spelar denna turnering i år. Man har i ligan börjat med fyra poäng på lika många matcher och segern kom mot Bologna vilket inte betyder speciellt mycket.

Tottenham som fick utstå en hel del kritik efter sin svaga insats mot Liverpool i helgen borde åka till Italien med revanschlusta och en hunger efter seger. Det är en nyckelmatch i gruppen och jag ser att spelare som Eriksen och Kane kliver fram när det väl gäller. Så vi har en bättre trupp hos Tottenham och det svajar redan i den blå-svartrandiga delen av Milano. Med detta sagt känns Tottenham som en tydlig favorit i omgång ett.

Club Brügge – Dortmund, rak 2a @2,00 hos BET365 Spelstopp: 21:00 idag tisdag

I mina ögon finns det en solklar jumbo in denna grupp, givetvis är det Club Brügge jag snackar om i detta fall. Dom andra klubbarna är på en helt annan nivå och det sätter Dortmund i en ¨måste match¨ direkt i omgång ett. Man kommer komma med bästa laget och då ska inte Brügge ha något att säga till om. Dortmund har ju tagit några steg tillbaka i såväl inhemska ligan som ute i Europa men mycket av detta är på grund av skador. Nu är truppen i stort sett hel bortsett från Toprak (av dom spelarna som har betydelse).  Dortmund kommer köra över sina motståndare ikväll och därför är 2 gånger pengar alldeles för högt för att avstå.

 

Lycka till!