The TOUR Championship dag 2
21 september, 2018
Historien om Miccoli, landslagsspelaren som anlitade maffian. – Av Birro
21 september, 2018

Division 1 mellersta Svealand

Det har kommit fantastiska nyheter till min kännedom att suveräna sidan Coolbet har odds på division 1 innebandy. Det går säkert inte att höja insatserna speciellt mycket men oddsen i första omgången är väldigt felsatta enligt mig. Här finns det verkligen pengar att hämta om man har koll vilket jag vill påstå att jag har.

 

Farsta – Ledberg, Farsta @2,0 13.15 Lördag

Här ska man ha med sig att mina kunskaper om Ledberg är begränsade men jag kan det mesta om Farsta. Farsta har gjort en bra försäsong speciellt i Kallsta Open där man gick vidare från en svår grupp och gjorde många bra matcher. Det som jag väger in mest i detta spel är hallen eftersom Farsta spelar på parkett, något som alla gäster kommer hata i år.

 

Linköping – Hammarby, Linköping @2,95 Söndag 13.00

Hammarby har haft en tuff försäsong, laget har skrapat ihop två vinster på hela 12 matcher och laget har fått respass i Kallsta Open(väldigt svår grupp), Balrog cup(slutade sist) och väldigt förvånande i DM där laget förlorade den avgörande matchen mot Division 2 laget Lidingö. Hammarby har mycket att jobba på. I det andra lägret finns det såklart frågetecken men inte alls på samma nivå som i Hammarby som dessutom är nykomlingar.

Tyresö Trollbäcken – Älvsjö, Älvsjö @3,60 Söndag 18.00

Ett möte med lite derbykaraktär direkt i omgång ett. Dessa lag har mötts väldigt många gånger men det man kan se tydligast på försäsongen är att Älvsjö gått som tåget. Tror Älvsjö kan ha chans att vinna serien i år medans TT har en mycket tunnare trupp, det sägs att tillslut stannade Forsberg i TT och även Norrman i kassen blev kvar. Så detta är absolut inget säkert spel men oddsen är kraftigt viktade till TT’s fördel vilket vi självklart synar direkt.

Alla oddsen hittar ni hos Coolbet

Kör så det ryker!