Chelsea ställer upp med en bra 11! (2.33)
20 september, 2018
Division 1 mellersta Svealand
21 september, 2018

The TOUR Championship dag 2

Väldigt tråkigt att jag inte hann få upp speltipsen igår här på sidan. men det stoppar oss inte från att kliva in idag. McIlroy har verkligen vaknat och känns superrolig att följa men som alla känner till har även Woods tagit sig ur världens längsta dvala. En perfekt fredag att följa när bara dom bästa spelar idag.

2: rundan h2h Molinari – Matsuyama, Molinari @1,90 hos BET365

Matsuyama blandar och ger som vanligt, men igår blev en tyngre dag och inte allt för sällan försvinner han bort när det gått tyngre i början. Denna bana är svår vilket man fick se flera gånger igår men Matsuyamas 5 boggeys är ju ren katastrof. Molinari kommer inte göra någon succérunda gissningsvis  men han är fruktansvärt stabil och nöter på i vanlig ordning. Spelet motiverar jag som sådan att Molinari landar runt -1 och Matsuyama klarar inte att landa på minus helt enkelt.

2: rundan h2h J.Thomas – Finau, Thomas @1,72 hos BET365

När Thomas har tätkänning kan han spela riktigt bra. Tycker han spelade offensivt igår och det gav utdelning, förhoppningsvis gör han det idag också. Finau kommer från en lika bra score som Thomas på första varvet men Thomas började med att slå bort sig på 1an och 2an men spelade efter det strålande. Finau har inte i mina ögon mycket mer än -3 att hämta. Sparkapitalet hos Thomas får motivera detta spel.

 

Lycka till och trevlig helg!