Historien om Miccoli, landslagsspelaren som anlitade maffian. – Av Birro
21 september, 2018
Semifinal i St Petersburg. – Monsieur
22 september, 2018

Världens bästa fans lyfter sitt lag? (1.75)

De flesta insatta fotbollsentusiaster vet att den riktiga fotbollskulturen finner man i Sydamerika. Framförallt i Argentina.

Vilka är då världens bästa fans? Jo, för er som inte vet rekomderar jag er att kolla lite videos på San Lorenzo. ”Oooooh San Lorenzo” ”Dicen que estamos todos de la cabeza, pero a San Lorenzo no le interesaaaaa”

Helt jävla underbara. Hur ser det ut fotbollsmässigt då? Nja man har inte fått den starten man har velat. 4 pinnar på 5 matcher. Man har dock spelat mot två skickliga lag i River Plate samt Godoy Cruz. Truppen då? Den är ganska stabil och rutinerad, man besitter spelare som fabricio Coloccini, Bellushi samt målsprutan Nicolas Blandi.

Idag ställs man mot Patronato, hemma. Ett lag utan rutin, väldigt svag trupp samt en moral som borde ligga i botten. Man har efter fem spelade matcher inkasserat en poäng. Samt en målskillnad på -7! På fem matcher alltså.

Det är nu San Lorenzo ska börja klättra, vad passar så bättre än jumbon hemma?

Jag spelar därför San Lorenzo till 1.75 på bet365.

Rygga på!