Semifinal i St Petersburg. – Monsieur
22 september, 2018
Jobbar oss ner i divisionerna (1.75)
22 september, 2018

IFK Norrköping fortsätter trumma på borta mot Dalkurd. – M

Allsvenskan lördag kl 18.00

Dalkurd vs IFK Norrköping. SPEL Norrköping till 1,73 

Behöver faktiskt inte motivera detta särskilt djupare än att IFK Norrkoping har en formkurva som pekar rakt uppåt och kommer senast från en ruggigt fin skalp när man besegrade AIK och bröt deras årslånga förlustfria svit. Nu har Östgötagänget faktiskt häng på guldet och skulle kunna krympa ihop avståndet till ledande AIK till ynka tre poäng om resultaten faller rätt ut.

Dalkurd, ja dem huserar längst nere i tabellen och riskerar med all önskvärd tydlighet att åka ut. Klarade 0-0 borta mot Kalmar senast. Såg inte den matchen men av rapporterna att döma från flertalet olika håll var det en av det blekaste tillställningarna i årets allsvenskan.

Norrköping inga spelaravbräck att rapportera om och har dessutom riktigt formtoppade spelare, inte minst Simon Thern.  Överlägset bäst på plan senast mot Gnaget.

Dalkurd saknar Aliev, Suljevic och av allt att döma även Thornbjörnson som klev av mot Kalmar.

Det här ska bli en stabil bortaseger och till 1,73 på Norrköping att vinna nyper jag direkt med insats över medel!