Jobbar oss ner i divisionerna (1.75)
22 september, 2018
Därför heter vi Calcio Amore. – Av Marcus Birro
25 september, 2018

SSL- Pixbo trummar på

Skönt att det äntligen är igång igen och att första spelet satt visar att man har den där lilla turen man behöver för att få in spelen. Nu har vi lite prestationer att gå på, så nu känns det ännu bättre inför denna vecka.

Lindås IBK – Pixbo Wallenstam IBK, Pixbo över 7,5 mål @1,85 hos Unibet Spelstopp Tisdag 19:00

Pixbo känns väldigt spännande i år. Man har värvat fint, inte minst i Stefansson från AIK den motoriske målskytten öste in mål i AIK trotts att ni som var med förra året märkte att AIK var urusla. Man började med att piska dit Storvreta med hela 9-3, ett Storvreta som i och för sig inte har varit att känna igen dom här första två matcherna. Tycker att Pixbo visar upp en styrka när man har 8a olika målskyttar i denna match. Trodde tappet av Max Wahlgren skulle bli större men i den matchen såg det ut som fler tog ansvaret istället. superspännande att följa Pixbo i år.

Lite kort om Lindås är att dom spelade en rafflande tillställning mot Örebro i sin första match och nykomlingen lyckades vinna med uddamålet 9-8. Tror att det kommer bli åk av i denna match också. Vill man inte spela att Pixbo gör många mål, kan man spela på att det blir många mål i matchen istället.

Lycka till!