Därför heter vi Calcio Amore. – Av Marcus Birro
25 september, 2018
Vi vänder blickarna mot Milano! (1.83)
25 september, 2018

SSL – Succén fortsätter

Idag spelar Lindås mot Pixbo, tankar om den matchen samt ett speltips finns att ta del av i mitt tidigare inlägg. I detta inlägg fokuserar vi på onsdagen, vi börjar med Sirius- Dalen.

Sirius- IBK Dalen, Dalen -1,5 @1,90 hos BET365 Spelstopp Onsdag 18.30

Dalen skrällde i premiären mot ett väldigt blekt Storvreta. Tycker dock inte att man ska ta segern ifrån Dalen och framför allt inte vad den kan göra med självförtroendet. Nu har dom slagit dom bästa och kan absolut ta med sig väldigt mycket till denna match. Där efter stod Falun för motståndet, en match där man på förhand trodde Falun skulle ånga på. Vad hände? Jo, Dalen kliver ut och gör en helgjuten insats igen. Man har alltså slagit båda finalisterna i dom första två omgångarna, en bättre start än så går inte att drömma om.

Sirius började med att förlora sin premiär mot Falun, ett Falun som var strålande då och inte mycket att göra åt det. I deras andras match ställdes man mot Örebro och här borde man vunnit men icke. Laget står för en svajig insats och har väldigt mycket att fundera på. Visst ett revanschsuget Sirius är vad vi borde få se på planen men tror formen vinner i detta möte. Det som har börjat bra i båda matchen för Sirius är starten, man har i båda matcherna tagit ledningen med 2-0 men trotts detta ändå förlorat matchen. Vad händer om Dalen då gör första målet?

 

Lycka till!