Vi vänder blickarna mot Milano! (1.83)
25 september, 2018
Ryder Cup
27 september, 2018

Fullt ös på parken mellan två lag som jagar AIK. Norrköping vs Malmö. – M

Onsdag kl 19.00

Allsvenskan

Norrköping vs Malmö FF. SPEL Över 2,5 mål till 1,87 

Två av seriens absolut vassaste offensiver, om inte dem två vassaste, ställs mot varandra i en match där ingenting annat än seger får klassas som dugligt. Ett Malmö med 8 raka segrar mot ett otroligt formstarkt Norrköping i en match där båda lagen MÅSTE gå för seger. Går inte att förutstpå en annan matchbild än en offensivt laddad sådan med formstarka spelare i båda läger.

Markus Rosenberg och Strandberg borta hos bortalaget, Norrköping med fullt manskap. Tunga avbräck för Malmö förvisso men ersättare av högtsa kaliber finns så det både räcker och blir över.

8 av dem senaste 9 allsvenska mötena mellan dem här lagen har med god marginal täckt över 2,5-linan.

 

Med andra ord; Historiken, formen, lagens spelsätt, behovet av tre poäng och inte minst den offensiva spetsen som finns i båda lagen. Allting talar för mycket målchanser och en svängig tillställning. Väldigt förvånande att vi får såhär högt odds på Övern i en sådan här match.

Spelar över 2,5 mål här med stor insats. Oddsen tar jag hos Coolbet.com. 

**