Fullt ös på parken mellan två lag som jagar AIK. Norrköping vs Malmö. – M
26 september, 2018
Milan, milan, milan! (1.80)
27 september, 2018

Ryder Cup

Ryder Cup är här! som man väntat på årets sista stora event. Det är nervkittlande och kommer förhoppningsvis bli spännande hela vägen. Jag set en tydlig favorit i USA som har fler spelare på en högre högsta nivå samt ett bredare lag.

LAGUPPSTÄLLNINGARNA: 

Riktigt bra spelare med bra form Europa: 

Rory McIlroy

John Rahm

Justin Rose

Francesco Molinari

Andra spelare i laget: 

Tommy Fleetwood

Paul Casey

Sergio Garcia

Tyrell Hatton

Alex Noren

Henrik Stenson

Thorbjörn Olesen

Ian Poulter

 

Riktigt bra spelare med bra form USA: 

Dustin Johnson

Rickie Fowler

Brooks Koepka

Tiger Woods

Justin Thomas

Jordan Spieth (inte formen dock)

Andra bra spelare i laget:

Bryson Dechambeau

Tony Finau

Phil Mickelson

Patrick Reed

Webb Simpson

Bubba Watson

 

Här har vi lagen som gör upp om titeln detta år. Något jag noterar är också att spelarna som inte är i mina ögon jättebra i USAs lag har ändå bra rutin och levererar allt som oftast hela tiden. Så långt talar allt för USA, men om man ska höja ett varningens finger är att Europa har många bra H2H spelare. Spelare som är bra att göra det som krävs för att slå sin motståndare. Här går ju en stor del av turneringen ut på att just slå sin motståndare mer än att gå bäst av alla under helgen. Det finns en detalj som också är fördel för det Europeiska laget och det är att man spelar i Europa. Dom Europeiska spelarna är vanan vid jetlag och långa resor medans dom Amerikanska spelarna allt som oftast bara spelar i USA och slipper därför detta till vardags. Trotts dessa fördelar tror jag att bästa laget vinner.

 

Vinnare av Ryder Cup, USA @1,90 finns hos Bet365