Grattis på födelsedagen, Francesco Totti. – Av Marcus Birro
27 september, 2018
Fotbollens centrum, Brasilien serie B (2.90)
28 september, 2018

Div 1 mellersta Svealand Omgång 2

Förra omgången slutade inte i mer än +/- 0,  tyvärr då både Farsta och Älvsjö tappade tvåmålsledning. Men, men inte mycket o gräma sig över. Jag tro mig ha två bra spel i bakfickan inför helgen.

Hammarby IF IBF- Nykvarn IBF Ungdom, Nykvarn @1,75 hos BET365 Spelstop Lördag 13.00

Bajen förlorade mot Linköping i helgen men gjorde till och från en helt okej match. Tror inte laget blir en slagpåse men det kan ta en tid innan man kommer in i den nya nivån av innebandy. Nykvarn hade det såklart tufft mot Värmdö men höll ner siffrorna och kan ändå lämna Värmdö med hedern i behåll. Hade trott att Nykvar skulle ligga på runt 1,40 max efter Bajens insats i Linköping, då förstår ni att jag tycker att detta är ett överodds utan dess like.

 

Ledberg IBF- Linköping FBC, Ledberg @1,70 hos BET365 Spelstop Söndag 19.00

Ledberg visade att gammal är äldst när man städade undan Farsta förra omgången. Man gör en riktigt bra andra halva på matchen och går på knock mot Farsta. Här ser jag ett nytt junislag i Linköping som kommer få sig en åktur mot Ledberg. Linköping vann ju mot Hammarby i sin premiär men där kändes det redan i omgång ett att det var en jumboduell. Ledberg som jag i dagsläget ser som ett lag för övre halvan. Helgens bästa!