Fotbollens centrum, Brasilien serie B (2.90)
28 september, 2018
Derby Della Capitale – en pulserande känsla av att ALLT är möjligt. – Birro
29 september, 2018

Argentina, Argentina, Argentina!! (2.17)

Sydamerika eller framförallt Argentina har funkat fint för mig, det har det alltid gjort. De bättre lagen tenderar att lösa det på ett eller annat sätt. Oftast i grevens tid.

Idag tar vi rygg på en gigant, inte bara i Argentina, inte bara i Sydamerika men i hela världen. Det rika laget från Buenos Aires. River Plate.

River Plate har haft en hel del skakiga år. Men de börjar få till det nu. De börjar förankra sig högre upp i tabellen och börjar framförallt dra till sig de talangerna man behöver samt de bra hemvändsrna från Europa. Man besitter idag spelare som Enzo Perez, Franco Armani, Quintero osv.

Man ställa emot Lanus på bortaplan. Lanus har börjar väldigt svagt och har spelat in 2 pinnar på 6 matcher. Mot motstånd som dessutom inte är av allra högsta rang i denna underbara liga. Man sitter också på -6 i målskillnad. Jag tror Lanus kommer klara sig kvar i serien och kommer börja klättra. Men inte i en match mot River Plate.

Jag tror dock på en tajt match men finner ändå värde i att spela River Plate till 2.17 på betsafe. Allt över 2 på River Plate är bra.  De har bara så högt odds för att det är bortaplan. Detta ska inte vara sån stor fördel när River Plate har ett enormt bortafölje.

 

Viva Argentina